Магічне звучання без перерв. У чому переваги навушників AirPods? (новини компаній)

Магічне звучання без перерв. У чому переваги навушників AirPods? (новини компаній)

Привабливі зовні, комфортні, ідеально «сидять». Хоч раз взявши їх у руки, ви не зможете відвести погляду, вони будуть з вами щодня. Адже з ними звучання музики перетворюється на справжній концерт. А прослуховування книг, перегляд фільмів, спілкування з рідними та друзями приносять задоволення.

Вони ідеальні – навушники AirPods, які без сумніву заслуговують на звання «найкращі бездротові навушники». Скориставшись ними, ритуал прослуховування стане насолодою.

Чому саме AirPods? Перерахуємо основні переваги:

  1. Перш за все, ці навушники спрощують тисячі щоденних дій, і все завдяки зручному використанню. Завдяки спеціально розробленим мікрофонам ви отримаєте справі чіткий та якісний звук. Одним жестом ви зможете легко змінювати треки, навіть не користуючись смартфоном.
  2. Тут все продумано до дрібниць. Вам не потрібно нічого тиснути на телефоні. Після відкриття кейса для заряджання, навушники AirPods автоматично підключаються до пристрою. У них вбудовані спеціальні датчики та акселерометр, тож вони знають, коли ви кладете їх до вуха чи навпаки – виймаєте. Відповідно – звучання або відтворюється, або припиняється. Правда, зручно?
  3. Як тільки-но відповідаєте на телефонний дзвінок, спеціальний голосовий акселерометр блокує усі звуки довкола. З такими навушниками телефонна розмова перетворюється на суцільне задоволення. Ви зможете легко спілкуватися із колегами в онлайн-режимі, навчатися. Кожне сказане слово буде чітким і зрозумілим співбесіднику, і в нього точно складеться враження, що ви зовсім поруч, навіть якщо вас розділяють великі дистанції.
  4. Виробник подбав про те, аби поціновувачі навушників AirPods були максимально задоволеними. Обидва навушники можна використовувати або одночасно, або окремо. Використовуйте один навушник, а інший помістіть у чохол для підзарядки – і ви зможете суттєво продовжити час роботи пристрою.
  5. Чистий і глибокий звук всюди однаковий – як під час прослуховування музики, подкастів, так і при перегляді фільмів. Динаміки видають надзвичайно глибоке і насичене звучання. Тут є автоматична регуляція гучності й програвання музики, а також приймання дзвінків.
  6. Ці аксесуари працюють так, що ви з легкістю зможете з’єднатися з будь-якої технікою Apple. Для цього у налаштуваннях на всіх пристроях потрібно вибрати – навушники AirPods. Варто лише під’єднати – і синхронізація відбудеться автоматично.
  7. І ще одна найголовніша перевага саме цих бездротових навушників – їхня автономність. Ви зможете насолоджуватися якісним звуком понад 5 годин. І це без підзарядки! А бездротовий чохол забезпечує швидку підзарядку лишень за 15 хвилин. Кілька циклів підзарядки дозволять слухати музику більше ніж 24 години. Тож це суттєво зекономить ваш час.

Якщо ви досі думаєте, чи варто купувати навушники AirPods, однозначно – так.

Які ще цікаві фішки можуть запропонувати?

  • Функція гучного зв’язку в «Hey, Siri». Вона дозволяє легко керувати гучністю та музикою;
  • Оновлений чип Apple Н1. Він прийшов на зміну застарілому W1;
  • Середня тривалість синхронізації з пристроєм складає всього 3 секунди;
  • Підтримка Bluetooth 5.0. Тож зв’язок на дальній відстані став ще кращим;
  • Сучасні технології дають змогу створити пару навіть зі смартфонами інших брендів;
  • Безпровідна зарядка, яка виготовлена за стандартом Qi

Не відмовляйте собі у задоволення насолоджуватися якістю. Скориставшись AirPods хоч раз, ви ніколи не будете сумніватися у правильності свого рішення. Адже ви відчуєте справжню ейфорію від звучання.

keyboard_arrow_up