Мегалюкс- доступна техніка для кожної родини (Зроблено в Тернополі)

Мегалюкс- доступна техніка для кожної родини (Зроблено в Тернополі)

Дуже важливо організувати життя сім’ї у домі так , щоб комфортно в нім було всім. Забезпечити затишний комфорт  звичайно вам завжди допоможе сучасна побутова та цифрова техніка. Це не тільки неймовірна допомога господиням , але й іншим членам сім’ї. Бо завдяки  сучасним технологіям з’являється багато зекономленого часу для себе, тепла та уваги рідних один до одного .Ми проводимо з користю свій вільний час, спілкуємося з рідними чи друзями чи граємося в улюблену гру з дітьми.

Бути корисним у побуті та комфорті для кожної  сім’ї  ставить перед собою завдання  магазин побутової та цифрової техніки «Мегалюкс». Незважаючи на те, що компанія існує тільки 5 років на ринку продажу побутової та цифрової техніки , Мегалюкс встиг завоювати довіру  та стати улюбленим  місцевим магазином серед мешканців м.Тернополя та Тернопільської області. Саме  компентентність персоналу, професійна порада  консультантів,   кваліфікована робота  майстрів з монтажу техніки  ,доступна ціна, широкий вибір техніки та електроніки відомих світових брендів, відмінний сервіс доставки, зручний під”їзд автомобілем, великий за територією магазин  Мегалюкс викликає бажання у клієнтів повертатися сюди за потрібною та улюбленою  технікою знову і знову. Та бути надійним місцевим партнером ,експертом, порадником у підборі та придбанні побутової та цифрової техніки у тернополян та їхніх родин.

«До нас люблять приходити і дорослі і діти та обирати для себе техніку, яка їм до вподоби.»-розповідає керуючий магазином  Микола Бочкарьов-«Якщо в наявності потрібної техніки  чи електроніки не має, можна ж ,звичайно ,замовити під індивідуальне замовлення і за декілька  днів  техніка буде у вас вдома. Ми спокійно можемо конкурувати з будь-яким інтернет-магазином, бо маємо ще кращі переваги ніж в них, адже вже в той самий день техніка буде доставлена за найкращим сервісом обслуговування на місце призначення і в найкоротший термін – все  як забажає наш  клієнт. В магазині Мегалюкс  ви знайдете тільки сертифіковану ,офіційну  техніку, з гарантією на неї ,адже ми працюємо  тільки з офіційними та перевіреними виробниками.

Ми завжди стараємося дивувати тернополян цікавими акціями та пропозиціями  та новинками з побутової та цифрової техніки.  І тому ,щоб створити швидке приготування із задоволенням до чудового свята та зустріти із святковим настроєм Великдень, ми підготували багато вигідних пропозицій аби придбатити техніку для себе та своїх  рідних та близьких нашим клієнтам було ще доступніше. Отож  шукайте  в   Мегалюкс  на цінниках  великодні крашанки та обмінюйте  їх на МЕГАзнижки у  продавців на  всю   техніку в магазині.

Детальніше  про умови акції дізнавайтесь у  наших консультантів або за тел 0352 44 40 40 , 067 351 03 51

Також, користуючись нагодою, від імені усієї команди Компанії Мегалюкс, дозвольте привітати усіх земляків із прийдешнім світлим святом Хрестового Воскресіння. Бажаємо щастя, злагоди, добра, радості та Божого благословення ВАМ та вашим родинам. Христос Воскрес! Воістино Воскрес!

Чекаємо на Вас:

Магазин побутової та цифрової техніки «Мегалюкс»,

вул.Тарнавського,19 тел.

тел. +380(352) 44 40 40
моб. +380(68) 649 75 57
моб. +380(67) 351 03 51

Акція триває з 19.03-10.04.2018р.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up