Мрієте про стильні,європейські і недорогі меблі? (новини компаній)

Мрієте про стильні,європейські і недорогі меблі? (новини компаній)

Тоді вам до нас! Салон-магазин "ARIMAX" - це не тільки прийнятні ціни та висока якість всієї продукції, але ще і постійні приємні сюрпризи для наших покупців!

 

 Закінчення сезону - привід купити товари улюбленого бренду за приємною ціною.Ми пропонуємо великий розпродаж виставкових моделей меблів зі знижкою від 5% до 70 %.Також знижки діють і на товари під замовлення.

а даний час проводиться розпродаж меблів всіх стилів та напрямків :

• М`які меблі (дивани, кутки, крісла, пуфи ,модульні системи )

Відео дня

• Корпусні меблі (стінки, шафи-купе, кухні, ліжка, дитячі кімнати та ін.)

• Решітчасті меблі(обідні столи, журнальні столики, стільці)

• Матраци (аксесуари для сну, безкаркасні меблі та ще багато цікавого) 

 

Купувати в салоні-магазині "ARIMAX" завжди дуже зручно і вигідно. Для  Вас пропонуємо широкий асортимент в меблевому каталозі, акції, знижки і розпродажі, безкоштовні консультації дизайнерів, 18-ти місячна гарантія і доставка. Ми докладемо всіх зусиль, щоб Ваші покупки були оперативно доставлені у вашу домівку у Тернополі та в будь-яке місто України.

    Здійснювати нові покупки завжди приємно, але ще приємніше, якщо при цьому є можливість непогано заощадити. Саме на розпродажах  можна купити комод, диван чи шафу про яку Ви давно мріяли, але не могли дозволити собі через дорогу вартість. Розпродаж в нашому салоні - це відмінна можливість облаштувати затишок в своєму будинку, а також заощадити значні кошти, які можна використовувати на більш приємні речі, наприклад, на чудовий відпочинок з сім'єю чи друзями.

      Ціни на меблі з розпродажу набагато нижчі від початкової ціни, тому Вам потрібно поспішати, оскільки такі меблі дуже швидко знаходять свого господаря .

Салон «ARIMAX» знаходиться  за адресою: м Тернопіль, вул Перля, 3. ТЦ Новус, 2 поверх або вул. Чумацька 1В. ТЦ Hоме Express, 

 

Для додаткових консультацій телефонуйте:  +38 (096) 763-71-70

Вдалих Вам покупок!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up