Надійно, без черг та за лічені секунди: що варто пам'ятати про Інтернет-платежі (прес-служба банку)

Надійно, без черг та за лічені секунди: що варто пам'ятати про Інтернет-платежі (прес-служба банку)

Постійний розвиток технологій, невпинне зростання темпу життя та збільшення кількості інтернет-магазинів та сервісів онлайн-оплати призводить до щоденного нарощування кількості платежів у Всесвітній мережі. Так, клієнти ПриватБанку у Тернопільській області здійснюють понад 150 тис. інтернет-платежів щомісячно.

“Система інтернет-платежів зручна в користуванні та відзначається простою процедурою проведення операцій, дозволяє економити час при здійсненні платежів у мережі Інтернет, а сучасний рівень ринку дозволяє придбати та оплатити практично будь-які товари та послуги в онлайн-режимі, - розповідає керівник напрямку платежів та переказів Прикарпатського РУ Ігор Гакало. - Наразі інтернет-платежами клієнти найчастіше оплачують комунальні та інші рахунки, купують товари в інтернет-магазинах та купують квитки на транспорт”.

Разом з тим в банку наголошують, що оплачуючи послуги онлайн, варто пам'ятати про безпеку та конфіденційність особистих даних. Для уникнення можливого розповсюдження даних карти та банківського рахунку, що можуть потрапити до шахраїв, варто пам'ятати декілька простих правил безпеки:

  • Зберігайте конфіденційність даних карткового рахунку та паролів.

Найголовніше правило безпеки. Карта - особистий платіжний інструмент, дані якої потрібно зберігати в таємниці. Зберігайте ПІН-код, логін, CVV-код картки та пароль від системи Інтернет-банку Приват24 в недоступному для інших місці та не допускайте їх розголошення. Важливо пам'ятати, що для оплати в онлайн-сервісах та інтернет-магазинах не потрібні ІПН, дата народження чи інші особисті дані. Не повідомляйте подібну інформацію ні в якому разі.

  • Створіть додаткову інтернет-картку та регулюйте ліміт інтернет-платежів.

Для безпечних розрахунків в мережі ПриватБанк рекомендує відкрити віртуальну інтернет-картку у Приват24 чи додатковий окремий пластик. За замовчуванням на банківській карті встановлено ліміт на суму оплати в Інтернеті, щоб запобігти шахрайству та крадіжці коштів з рахунку клієнта. Встановіть необхідний ліміт на оплату онлайн, виходячи з власної кількості платежів онлайн.

  • Сплачуйте послуги тільки на сайтах з захищеним з'єднанням.

Сучасні браузери зазвичай автоматично блокують ненадійні сайти та запитують дозвіл на оплату у користувача. Надійний сайт сертифікований за відповідним стандартом до вимог зберігання, обробки, передачі та управління даними власників платіжних карт. Адреса безпечного ресурсу починається з . Також рекомендується здійснювати оплати тільки з особистих пристроїв. Адже паролі та дані на сторонніх девайсах можуть зберегтися, та зловмисники зможуть скористатися вашою карткою.

Крім вище згаданих правил, клієнти ПриватБанку можуть ознайомитись з детальною інструкцією Як зручно та безпечно купувати і Інтернеті” та скористатись спеціально розробленим навчанням, де кожен власник карти може здійснити тестову покупку та переконатись в безпеці та прозорості сервісу.
Дотримуючись цих елементарних правил безпеки, кожен клієнт має можливість легко, без черг та в найшвидший термін здійснити безпечний платіж не виходячи з дому. Разом з тим лінія підтримки 3700 та чат-онлайн ПриватБанку працюють в режимі 24/7/365, де завжди можна отримати додаткову консультацію з усіх питань щодо банківського обслуговування та проведення платежів.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up