"Народний бренд 2017": обирайте найкращих!

"Народний бренд 2017": обирайте найкращих!

Довіра клієнтів – найважливіше, що може бути в будь-якої компанії, незалежно від сфери її діяльності. Адже саме лояльні клієнти можуть стати постійними, рекомендувати фірму знайомим, і таким чином створити її репутацію.

Саме з метою підтвердження репутації того чи іншого підприємства медіа-корпорація RIA вже тринадцятий рік поспіль проводить голосування «Народний бренд». У період з 1 жовтня по 30 листопада тернополяни підтримують своїх фаворитів у більше, ніж 50 номінаціях. Все це для того, щоб обрати кращих з кращих, саме ті компанії, які справді своєю натхненною працею і багаторічних професіоналізмом здобули довіру жителів Тернопільщини.

Цього року проголосувало вже близько 5 тисяч людей. Та все ж таки до закінчення голосування ще 10 днів і багато що може зінитися саме за цей період. Активність користувачів зростає з кожним днем все більше. Адже для того, що підсилити бажання тернополян взяти участь у проекті, медіа-корпорація RIA під час нагородження переможців розіграє планшет між тими, хто брав участь в голосуванні та зробив репост у соцмережі.

Керівник відділу промо RIA Юлія Дутка наголошує, що «Народний бренд» є абсолютно чесним голосуванням.

Відео дня

– Це підтверджується неодноразовою авторизацією. Для того, щоб проголосувати, потрібно авторизуватися через соціальну мережу, – каже організатор. – У зв’язку з забороною Вконтакте та Однокласники, то в даному випадку це має бути Facebook (зоб. 1). Також для завершення голосування треба проголосувати у мінімум десяти номінаціях (зоб. 2). Після завершення голосування Вас попросить ввести номер телефону, на який буде здійснено дзвінок. Для підтвердження потрібно натиснути цифру «1» (зоб. 3). І все, голосування завершено. Один користувач може проголосувати тільки один раз.

  • Така процедура підтвердження необхідна для того, щоб обмежити можливі накрутки. Та все ж таки у нас працює команда модераторів, яка робить все, щоб голосування було абсолютно прозорим і Ніку переможця отримали достойні компанії. Фірма, що була запідозрена в подібному, може взагалі бути знята з голосування.

– Тому ми запрошуємо всіх тернополян взяти участь і зробити свій вибір у «Народному бренді». Адже ми всі кожен день стаємо клієнтами підприємств, що пропонують нам різні свої товари чи послуги. Під час голосування Ви якраз можете виразити свою думку про якість їхньої роботи.

Тож заходьте на сайт https://brand.top20.ua/tr, зробіть свій вибір між тернопільськими брендами. А також поділіться своїм голосуванням на своїй сторінці в  Facebook, скористайтеся можливістю виграти планшет.

Автор: Катерина Будівська

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up