Наймолодші клієнти ПриватБанку мають шанс стати Супергероєм (прес служба банку)

Наймолодші клієнти ПриватБанку мають шанс стати Супергероєм (прес служба банку)

З 17 липня 2019 року до 31 серпня 2019 року в ПриватБанку проходитиме акція для власників Картки Юніора Masterсard. Призовий фонд акції – 500 000 гривень. Він ділиться порівну між усіма учасниками, які виконали всі завдання акції в період її проведення. Вручення подарунка здійснюється шляхом зарахування грошей на Картку Юніора учасника.

Пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону можна на Інтернет-сторінці акції. Умовою участі є реєстрація та виконання послідовно усіх завдань. Учасники акції потраплять у місто із секретом – Мегасіті, яке  потребує порятунку від ненажерливих грошоїдів. Ці істоти атакували непомітно, взяли в полон супергероїв Мегасіті й планують захопити весь світ. Тільки учасники акції, власники Картки Юніора Mastercard, супергерої з добрим серцем і вірою в надприродне можуть іх зупинити, виконуючи завдання акції.

До участі в акції допускаються діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard.

Картка Юніора – це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років. Оформити Картку Юніора можна без дитини в найближчому відділенні ПриватБанку.

З Карткою Юніора дитина може:

- навчатися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку;

- вирушити на екскурсію до відділення банку;

- побувати у квест-кімнаті «Загублені в банку».

Переваги Картки Юніора для батьків

- Контроль витрат дитини у своєму Приват24;

- Швидке поповнення картки, якщо в дитини закінчилися гроші;

- Блокування картки в разі її втрати;

- Оформлюється безкоштовно.

Для оформлення картки необхідні:

1) свідоцтво про народження дитини (допускається свідоцтво, видане не в Україні);

2) довідка ІПН (обов’язково для дітей з 14 років);

3) електронний паспорт (ID-картка)(з 14 років)або загальногромадянський паспорт (з 16 років);

4) наявність у батьків картки «Універсальна».

До зустрічі в Мегасіті!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up