Обирай правильне телебачення, щоб не ходити дивитися кіно до сусідів (новини компаній)

Обирай правильне телебачення, щоб не ходити дивитися кіно до сусідів (новини компаній)

Трьом подружкам - не розлий вода, які пронесли свою дружбу крізь десятки років, завжди є про що поговорити, вони легко знаходять спільні теми і мову.

А як дійшло до відключення аналогового телебачення - посварилися.

- Бути такого не може, - з плеча рубонула Варвара Василівна, в ранній молодості профорг інституту. - Як можна людей залишити без телебачення? Та ще й перед виборами. Налякають - і все залишать, як є. Я нічого міняти не буду.

- Ну як знаєш, а мені дуже сподобалася реклама приставки Т-2, - парирувала Тетяна Гнатівна, колишній технолог, - там жінка на мене дуже схожа, така ж самостійна. Хочу купити і собі таку приставку.

- Мені, подруженьки, ваш настрій не подобається, - заявила третя, Софія Павлівна, юрист, - чого гадати - відключать завтра або через рік, приставка буде ловити чи не буде. Дочка в Києві живе, давно телебачення від кабельного провайдера отримує. І надійно, і вибір каналів величезний. Каже, мама, порадуйте себе з батьком нормальним телебаченням. Я вже навіть сходила в приймальню цього провайдера, ЦеЕсТе вона називається. Такі там дівчата гарні працюють, мені довго пояснювали, чим цифрове телебачення у провайдера краще. Мені, до речі, дуже сподобалося, що все у них в межах законодавства, я навіть договір їхній уважно роздивилася.

Суперечка розгорілася, жінки розпалилися так, що потім з місяць не зустрічалися, такого у них ніколи не траплялося. І затягнулося б можливо це охолодження надовго, але подзвонила стривожена Варвара Василівна: ой, що ж це таке робиться, у мене телевізор вже зовсім нічого не показує. Шукала майстра, а мені сказали, що телебачення на вишці відключили. І що тепер робити?

Прийшла жінка на посиденьки з подругами сумна. Запитує, а які у них справи? Тетяна Гнатівна каже: майже так, як реклама обіцяє. Купила, сама підключила приставку, антену ще довелося докуповувати спеціальну, потім сусіда просити на даху її прилаштувати. Показує добре, тільки каналів замало, ледь три десятка набереться. Вважай те саме, що у звичайному телебаченні було.

    - А я, як і планувала, підключила кабельне телебачення, - сказала Софія Павлівна. - Прийшов від компанії симпатичний такий молодик, дуже на мого зятя схожий, затягнув до квартири кабель, поставив тюнер такий, щоб можна було запам'ятовувати фільми, причому в оренду дали цю приставку. І дешево вийшло - зараз буду платити на місяць 25 гривень. Звичайно, раніше ми всі дивилися безкоштовно, але тут зовсім інша якість і великий вибір каналів. Адже за все хороше треба платити. Та що я вам розповідаю, пішли до мене чай пити і телевізор дивитися!

     Включила господиня телевізор, почала канали перемикати, каже: Таня, ти ж технолог, рахувати вмієш, дивись скільки.

      Тетяна Гнатівна збилася десь на сьомому десятку, незвично, коли такий вибір. А Варвара Василівна тільки охала: ой, яких тільки каналів тут немає, і про подорожі, і про риболовлю - от би моєму чоловікові таке подивитися, і дитячих скільки програм!

     А господиня свою лінію веде: це я найпростіший пакет підключила, а там можна і 150 каналів взяти в одному пакеті! До речі, каже, я розібралася, ця приймальня для відвідувачів у них правильно називається Центр сучасних технологій компанії ВОЛЯ. Там можна все одразу протестувати. Мені ось дуже сподобалася пропозиція двох послуг - ТВ і Інтернет. Дешевше і можливостей набагато більше.

    Уже прощаючись, гості обережно запитали: Соня, а можна ми будемо до тебе приходити кіно дивитися, хоча б на свята?

    - Ви завжди бажані гості у моїй оселі, дівчата - відповіла господиня, - але адресу центру Волі я вам все ж таки запишу. Раптом погода погана, а з дому ліньки виходити, навіть заради кіно☺

Віктор Нагорняк

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up