Обрав кар’єру в ІТ - виграв MacBook! (пресслужби)

Обрав кар’єру в ІТ - виграв MacBook! (пресслужби)

3-4 грудня відбувся масштабний День Кар’єри  “Prof IT Day”! Захід відвідало кілька сотень учасників, які мали змогу поспілкуватись із представниками передових компаній, подати своє резюме, а також відвідати змістовні тренінги, майстер-класи, воркшопи від професійних IT-спеціалістів. 

На Prof IT Day 2021 були проведені презентації ІТ-компаній - RIA.Com, Astamobi, ЕРАМ, Warmy, Vimmy, Delphi Software, Вінницька ІТ-Академія, Школа Хакерів, INTITA, Deep Dive into English, Софт Генерація, TemaBit Fozzy Group.

Але це не все! Компанії-учасники представили актуальну інформацію про себе, відкриті вакансії та кар'єрні можливості. Серед майстер-класів, семінарів-практикумів та воркшопів були розглянуті такі теми: “A quick guide to build your first startup”, “Hard and soft skills при наймі на роботу ”, “Онлайн-тренінги компанії EPAM - нові можливості для студентів”, “Шлях в ІТ з Asta.Mobi”,  “Як знайти своє місце в IT? Поговоримо про Hard Skills, Soft Skills, Digital skills.”, “Як наша команда запускала систему рекомендацій на основі штучного інтелекту?”, “Хочу в ІТ. Поради світчерам”, “Що бажано знати джуну для Java Backend розробки?”, “Особливість входження в ІТ індустрію” та інші. 

Студенти Вінницької ІТ-Академії представили свої проекти та стартапи. Також на заході проводились бліц-інтерв'ю з найкращими HR-спеціалістами! Учасники інтерв’ю отримали неоціненний досвід і рекомендації, а деякі навіть пропозицію роботи. 

Були проведені розіграші цінних призів від компанії Warmy, RIA.com, курсу Deep Dive into English та Вінницької ІТ-Академії. А перевірений партнер заходу RIA.COM розіграв крутий приз - MacBook! Щасливим власником якого став - Юрій Леміч. 

Prof IT Day 2021  дав можливість багатьом знайди свій шлях. Чекаємо тебе на Prof IT Day 2022, буде ще цікавіше та змістовніше =)

4-5 грудня відбувся Хакатон “Нові ІТ-рішення для працевлаштування вразливих категорій молоді” під час якого всі учасники занурились у дружню атмосферу креативних рішень, новітніх технологій та спробували зробити освіту цікавою. 

На заході зібралась прогресивна молодь і школярі, а також ментори і жюрі, які працюють у ІТ-компаніях. Тема стосувалась працевлаштування вразливих категорій молоді. Задача полягала в тому, щоб згенерувати ідею, а потім написати прототип програми або сайту, що допомагав би з професійною реалізацією вразливим категоріям.

У Хакатоні прийняло участь понад 100 учасників, серед яких були, як дитячі команди, так і команди прогресивної молоді. 

Серед дітей перше місце - зайняла команда МММ з ідеєю про спеціалізваний сайт пошуку роботи для людей з обмеженими можливстями. 

Інші місця розподілилися наступним чином:

2 місце - команда Wonder Dev's, 

3 - команда Winners,

4 - команда Стайка.

Команди молоді також показали цікаві ідеї. Команда Lingva, що зайняла перше місце, запропонувала застосунок сурдоперекладач з можливістю автоматизованого перекладу з української мови на мову жестів та навпаки. Команда на другому місці - No Border представила сайт, що дає можливість підібрати курси та перекваліфікуватися вразливим категоріям молоді. Серед них жюрі також виділили: 

2 місце - команда No Border,

3 місце - команда Browser,

4 місце - команда PivCo, 

5 місце - команда Oldschool,

6 місце - команда Aboba Coin.

Кожна команда працювала під наставництвом досвідчених менторів, викладачів-практиків Вінницької ІТ-Академії та айтішників різних компаній України. У всіх учасників була нагода перейняти знання у досвідчених менторів, які допомагали кожній команді протягом всього івенту. В результаті були створені рішення, що сприятимуть професійному розвитку вразливих категорій молоді. А кожен учасник Хакатону отримав цінний приз від Вінницької ІТ-Академії.

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

 

keyboard_arrow_up