Отримати медичну довідку за 15 хвилин? Це реальність! (новини компаній)

Отримати медичну довідку за 15 хвилин? Це реальність! (новини компаній)

НАУКОВО-МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФПАТОЛОГІЇ пропонує кожному бажаючому без жодних черг і бюрократії оформити потрібні медичні довідки - для водіїв, для отримання дозволу на зброю, на місце роботи, на місце навчання, оформити санітарні книжки та отримати консультації спеціалістів різних профілів.

Науково-медичний центр профпатології проводить обслуговування не тільки окремих клієнтів, а й цілих компаній. Кожна людина може звернутися до нас самостійно, але також є можливість проведення оглядів для підприємств, а висновки комісії та заключні акти для управління праці надаються по кожному працівнику окремо. За бажанням замовника, є опція виїзду безпосередньо на підприємство. Саме наш центр відрізняється максимально лояльними цінами, а для компаній ми завжди раді зробити корпоративні знижки.

Послуги нашого медичного центру доступні не лише для окремих працівників, а і для цілих підприємств. Є можливість організації медоглядів для цілих колективів із приємними знижками.

Якщо замовник звертається до нас із запитом проведення комісії на підприємстві, то ми формуємо відповідну медичну комісію і виїжджаємо безпосередньо на підприємство для проведення медогляду.

Послуги центру розповсюджуються не тільки на місто, але й на всю Тернопільську область.

Науково-медичний центр профпатології має багаторічний досвід роботи і відмінну репутацію. За час роботи центр набув великої популярності серед жителів Тернополю, Вінниці, Хмельницького та Чернівців.

Склад комісії формується індивідуально під запити кожної окремої компанії, це залежить від специфіки її діяльності та відповідає наказам МОЗ. Укладаючи договори з компаніями, ми завжди йдемо на зустріч і ставимося з розумінням до побажань кожного клієнта.

Науково-медичний центр профпатології успішно проводить обслуговування і бюджетних сфер. До нас мають змогу звертатися керівники ВУЗів для укладання договорів на проведення медичних обстежень з виїздом спеціалістів безпосередньо до ВУЗів. Така організація медоглядів дозволяє суттєво економити час студентів та не відволікати їх від навчання.

Якщо Вам необхідно швидко та якісно отримати необхідну довідку – так вам саме до нашого центру! Наші ціни та оперативність Вас приємно здивують.

Науково-медичний центр профпатології відкритий для Вас за адресою:

вул. Івана Мазепи, 2

Телефон центру у м.Тернополі: +38(068)352-15-69

0-800-333-1-33 - інформаційна лінія, безкоштовні дзвінки в межах України

[email protected]

www.nmcprof.com.ua

https://www.facebook.com/dovidki

keyboard_arrow_up