Пандора — ідеальний подарунок коханій людині (новини компаній)

Пандора — ідеальний подарунок коханій людині (новини компаній)

День Святого Валентина — особливий привід подякувати своїм коханим та зробити їм сюрприз. Але що ж обрати в якості подарунка? Найуніверсальнішим і в той самий час досить особистим подарунком завжди вважались ювелірні вироби. Ніхто не пропонує кращий асортимент прикрас, ніж Пандора!

Хороша новина для поціновувачів бренду полягає в тому, що покупцям доступні святкові знижки до Дня Закоханих. Переглянути каталог товарів можна на сторінці https://pbraslet.com/pandora-den-valentina/. Також в асортименті є прикраси, які допоможуть зробити пропозицію чи вперше освідчитись в коханні.

Продукція Пандора в День закоханих: кращий вибір

Якщо ви шукаєте, де краще придбати прикраси Пандора, зверніть увагу на магазин Pandora Braslet. Ця онлайн-крамниця здобула хорошу репутацію за рахунок легкого оформлення покупки, якісної продукції та регулярних шалених акцій. Магазин пропонує знижки до 35% на майже весь асортимент прикрас Пандора до Дня Закоханих. Під знижку підпадають такі товари:

Вигідна покупка Пандора 14 лютого — це реальність

Pandora Braslet не тільки пропонує заготовлені знижки на сайті, а ще й дарує особисту знижку за промокодом. Для її отримання необхідно зайти в корзину і ввести в коментарі до замовлення промокод VL7. Розмір додаткової знижки складатиме 7%. При замовленні телефоном просто скажіть промокод оператору і він активує бонус. Ніколи ще придбати сережки, шарм чи браслет Pandora за вигідною ціною не було так просто!

Акційні умови діють з 01.02.2023 00:01 до 14.02.2023 23:59, щоб ви точно могли визначитись з бажаним продуктом і купити його не поспішаючи.

Компанія пропонує легкий обмін та повернення без додаткової ювелірної оцінки. Доставка здійснюється Новою Поштою у всі куточки країни.

keyboard_arrow_up