Перемога не фініш, а тільки новий СТАРТ (новини компаній)

Перемога не фініш, а тільки новий СТАРТ (новини компаній)

Приємним визнанням наших досягнень та додатковою мотивацією для подальшого розвитку є перемоги в «Народному бренді» 2017 та 2018 років.  

Ми націлені на результат, а нашою метою є не тільки наш успіх як команди, але й успіх кожного нашого клієнта.

Практичний досвід роботи з клієнтами дав нам зрозуміти, що бізнес потребує компанії яка б могла забезпечити комплексну правову допомогу його діяльності, і ми почали реалізовувати цей проект з усвідомлення того, що принцип комплексності при рішенні завдань клієнтів не дозволяє нам залишатись вузькопрофільними фахівцями.

До нашої команди долучились спеціалісти у галузі корпоративного, господарського та договірного права, що надало нам можливість юридичного супроводу суб’єктів господарювання на всіх етапах діяльності починаючи з їхньої реєстрації.

Залучення до нашої команди «кращих з кращих» та постійний саморозвиток забезпечили розширення географії наших клієнтів. На сьогодні в нас обслуговуються компанії не тільки з Тернопільщини, а й з інших регіонів зокрема Хмельницького, Рівного, Києва.

Серед наших клієнтів компанії різних напрямків діяльності, у тому числі пов'язаних з торгівлею, перевезеннями, послугами, IT-індустрією, енергетикою, нерухомістю, громадським харчуванням, сільським господарством.

Крім цього, ми співпрацюємо з багатьма нотаріусами, перекладачами, оцінщиками, аудиторами, банками, вирішуємо складні питання у відносинах з державними органами.

Що ж стосується цінової політики, то ми розуміємо, що ціна часто є ключовим фактором у прийнятті рішення. Наш підхід до роботи з клієнтами відкритий і чесний. У нас єдина цінова політика для всіх клієнтів і ми не змінюємо ціни під час супроводження справи, ми завжди попереджаємо про можливі незаплановані витрати, що дозволяє клієнтам планувати бюджет з самого початку. Наші ціни справедливі, а довіра є виправданою!

В планах розвиток інших напрямів та практик – послуги з кадрового діловодства, практики земельного та містобудівного права.

Ми даємо нашим клієнтам можливість розвивати свій бізнес займаючись тим що вони вміють робити найкраще, а всю рутинну роботу з документами ми беремо на себе.

Директор Tax Group Consulting:  Василь Муравка

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up