«Післяшкола» у ThinkGlobal: всі дитячі гуртки в одному навчальному просторі (новини компаній)

«Післяшкола» у ThinkGlobal: всі дитячі гуртки в одному навчальному просторі (новини компаній)

Правильний, гармонійний та різнобічний розвиток дитини – це те, що хвилює батьків у першу чергу. Саме тому уже з 4-5 років вони починають шукати для малюка цікаві додаткові заняття та гуртки. Спорт, технічна грамотність, розвиток інтелектуальних здібностей, іноземні мови та творчі студії – вибір сьогодні надзвичайно великий.

Іноді організувати дитячу додаткову освіту зовсім непросто: заняття відбуваються у не зручний час, доводиться їздити у різні райони міста, іноді цікаві заняття просто накладаються по часу і треба обирати щось одне. Інноваційна школа  ThinkGlobal пропонує принципово інший підхід по системі «Afterschool».

ThinkGlobal – сучасна школа нового покоління, з демократичною культурою навчання та новим баченням освіти. Головне завдання школи – розвивати в кожній дитині навички глибокого мислення та аналізу світу. Тут практикують індивідуальний підхід та різні за складністю програми, проектний метод освіти, інтегровані заняття та англійська на всіх рівнях. Детальніше про саму школу можна прочитати тут: http://thinkglobal.xyz/ А також на сторінці школи у Facebook: https://www.facebook.com/ThinkGlobal.Ternopil/

«Afterschool»: найцікавіші студії, гуртки та навчальні програми у Тернополі в одному просторі

Друга половина дня навчання у школі ThinkGlobal – це «Afterschool Day». З 15.00 до 19.00 дитина може відвідувати три різних гуртки в одній локації, причому вибір занять дуже різноманітний.

Ось приблизний перелік гуртків, які діють тут зараз:

  • спорт та активні ігри: хіп-хоп, спортивне диско, брейк-денс, дитячий фітнес, йога, основи самозахисту;
  • іноземні мови: англійська, китайська, німецька мови, speaking club;
  • технічний напрямок та інтелектуальний розвиток: «Лего світобудування»; програмування (Kid`IT), шахи, дизайн та макетобудування;
  • творчість: арт-клуб; «hand-made»;
  • особистісний розвиток: ораторське мистецтво; прикладне підприємництво тощо.

Час від часу до розкладу додаються нові заняття та цікаві студії, адміністрація школи підбирає найактуальніші курси, а також ті, на які є запит від батьків та дітей. Детальніше з розкладом можна познайомитись тут: https://goo.gl/ANxNMC

Вартість занять у гуртках по системі «Afterschool» та організаційні моменти

Школа пропонує два типи абонементів на заняття: денний (вартість абонемента – 150 грн) та місячний (20 днів, вартість – 2500 грн.) Деякі гуртки потрібно (або бажано) відвідувати двічі на тиждень, інші – один раз. Розклад занять по часу завжди однаковий:

  • перше заняття: 15.00-16.00;
  • друге заняття: 16.15-17.15;
  • третє заняття: 17.30-18.30

В один і той самий час діють різні гуртки, і можна обрати найзручніший план занять для дитини, відповідно до віку, інтересів та побажань. Сам навчальний простір школи – комфортний та дружній для дітей, тут є просторі навчальні класи, кухня, затишна відпочинкова зона, спортзали і навіть гірка, якою можна спуститись на нижній поверх школи.

Ви можете привести дитину на «Afterschool Day» один чи кілька разів, щоб познайомитись з системою організації додаткового навчання та самою школою. Проте ми радимо після такого знайомства разом з дитиною подумати і обрати гуртки, які їй справді цікаво відвідувати, і проходити навчальні курси повністю, завершено. Тому запитуйте кожного викладача курсу про його напрям, про особливості занять тощо. Презентації окремих курсів та напрямків з’являються на сторінці ThinkGlobalTernopil у Facebook – ви можете слідкувати за новинами у соціальній мережі.

Недільні майстер-класи та школа вихідного дня

По вихідних школа ThinkGlobal теж живе активним і насиченим життям. По суботах тут працює школа вихідного дня – підготовчі заняття для малюків 5-6 років, які з вересня збираються йти в перший клас. А по неділях тут проводяться цікаві семінари, майстер-класи та додаткові програми для дітей і дорослих.

У лютому та березні тут проводяться майстер-класи для дітей 7-10 років від Kid`IT «Навчайся разом з Minecraft». Діти поринають у світ своєї улюбленої гри, проте заняття побудовані на розвиток та навчання: діти непомітно для себе освоюють базову технологічну грамотність, вивчають арифметику, географію та програмування.

Ця серія майстер-класів носить назву «Країни та винаходи». Діти:

  • будують Ейфелеву Вежу, Музичний (!) Колізей, Телескоп Хаббл, карту Маріо та дізнаються, які винаходи були у Великобританії, Франції, Італії, Японії, США, Нідерландах та рідній Україні.
  • дізнаються, що таке булева логіка та бінарний код;
  • як працювати з механізмами (Редстоуни, двері, датчики, важелі) у Minecraft;
  • що таке файлова система та як створювати власні фотоальбоми;
  • вчаться працювати командно, а не тільки індивідуально на одній карті, створюючи спільні проекти;
  • вчаться самостійно здобувати необхідну інформацію та розвинемо навички презентації, критичного мислення, комунікації та безмежного креативу.

Заняття проводить освітньо-технологічний майданчик Kid`IT.

Час: 12.00-13.30 щонеділі, до 23 березня

Де: школа ThinkGlobal, вул. Вільхова, 17

Для кого: діти від 7 до 11 років

Вартість: 150 грн одне заняття (Для драконів Kid`IT та студентів школи - 10% знижка)

Зареєструватись на майстер-клас можна, заповнивши форму: https://goo.gl/forms/qvgQWQReMt6p2BYQ2

❗Важливо! Для участі у майстер-класі потрібно мати власний ноутбук з Windows 10 або macOS Sierra (більш ранні версії не підтримують Minecraft EducationEdition)

Обирайте для своєї дитини не лише цікаві і різнопланові заняття, шукайте якісні і комплексні курси, і обов’язково приймайте рішення разом, а не самостійно.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up