Плануєш змінити життя? Стань піемом в ІТ - гарантовано! (новини компаній)

Плануєш змінити життя? Стань піемом в ІТ - гарантовано! (новини компаній)

В сфері ІТ все більше набирає популярності професія Project Manager. Простими словами, це спеціаліст, який керує проєктом. Планує задачі, контролює їх виконання, розставляє пріоритети, комунікує з усіма учасниками та оперативно вирішує проблеми, які виникають у процесі роботи. І не просто вирішує поточні задачі проєкту, а планує ціль, етапи, швидкість виконання.

Для такого комплексу задач менеджер проєкту має розумітися також на технічних нюансах роботи усіх учасників команди. Для цього необхідно мати не тільки широкий діапазон теоретичних знань, але й застосовувати їх на практиці. Гарним досвідом для піемів-початківців буде робота на реальних проєктах в супроводі викладачів-практиків, як це відбувається у Вінницькій ІТ-Академії. Це розвиває творчість та новаторство, що дозволяє швидко орієнтуватися в умовах багатозадачності, працювати з командою і без складнощів вести переговори із замовником.

У період карантинних обмежень, компанії зрозуміли, як важливо бути присутніми в digital-середовищі. Запускаються нові, масштабуються чи змінюють моделі роботи існуючих ІТ-рішень. Саме завдяки цьому ІТ-індустрія ще більше розширила свою сферу впливу, що, відповідно, збільшило потребу у спеціалістах - зріс попит на Project Manager-ів також.

Тривала робота на посаді Project Manager дає неабияку можливість навчитися відповідальності, багатозадачності, співпраці з командою, розвиває навички психології, адже на емоційному стані колег тримається прогрес проекту. Швидко визначається рівень стресостійкості, бо проблеми завжди виникають у непідходящий момент і саме ти мусиш знайти шляхи їх вирішення. Ця спеціалізація прекрасний варіант для тих, хто має гарні комунікативні, організаційні та лідерські задатки. 

Будь-яка професія потребує певний набір початкових навичок. Для Project Manager-а цей список складається з наступних скілів: лідерство (уміння вибудувати авторитет та вплив); високий рівень комунікації; мотивованість; уміння планувати; правильна постановка цілей та делегування; уміння організувати і координувати роботу команди; постійний контроль і зворотній зв’язок; особиста ефективність (життєва стійкість, IQ, емоційний інтелект) тощо.

Айтішники-професіонали не бояться навчати новачків, бо маючи реальний практичний досвід приходиш до думки, що ним потрібно ділитися. У Вінницькій ІТ-Академії курс з підготовки PM-ів, ведуть викладачі-практики. Навчання відбувається на реальних проєктах, в командах з друзями-однодумцями, які залишаються на все життя, а середовище настільки вмотивоване на результат, що кожен заряджається цією енергією. По завершенню на випускників чекає гарантована робота і ІТ.

Для талановитої молоді є можливість отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безоплатне навчання.

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up