По дивани – до «Діани» (новини компаній)

По дивани – до «Діани» (новини компаній)

Диван як предмет інтер’єру вже давно і впевнено ввійшов у наш побут. Вони є доречними будь-де: для дружньої компанії – у вітальні, для сім’ї – у спальні, для діток – у дитячій кімнаті тощо.Диван як предмет інтер’єру вже давно і впевнено ввійшов у наш побут. Вони є доречними будь-де: для дружньої компанії – у вітальні, для сім’ї – у спальні, для діток – у дитячій кімнаті тощо.

Меблевий салон «Діана» пропонує дивани на будь-який смак, та всіх їх об’єднує одне – комфорт та сучасність у дизайні. Адже, як би там не було, дивани – це такі меблі, що мають бути, насамперед, комфортними. Погодьтеся, ми і наші близькі проводимо на них більшу частину свого життя, в якій кімнаті вони б не були. А якщо Ви живете ще й в однокімнатній квартирі, то вони є чи не найголовнішою частиною інтер’єру.

Ми можемо запропонувати Вам різноманітні варіанти диванів, що тільки підкреслять вишуканий стиль Вашого помешкання. Поруч із цим всі меблі, представлені у меблевому салоні «Діана», виготовлені із високоякісних матеріалів, що прослужать Вам не один рік.

Відео дня

Оскільки магазин працює з багатьма українськими виробниками, то цінова політика салону меблів «Діана» є досить гнучкою, а ціни доступними. «Діана» пропонує своїм покупцям:

  • індивідуальний підхід;
  • якість в обслуговуванні;
  • новинки в асортименті;
  • гарантію на товар;
  • знижки та акції.

Тож, якщо Ви шукаєте меблі, які прикрасять інтер’єр Вашого дому, зроблять Ваше перебування вдома комфортним та затишним, заходьте у меблевий салон «Діана», що знаходиться у Тернополі на вулиці Степана Будного, 15, біля ресторану «Братіслава». Будьте певні, тут Ви точно знайдете саме те, що Вам необхідно.

096 716 27 21

Facebook

Instagram

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up