Помічники леді-бос, або як встигати по господарству діловій жінці (новини компаній)

Помічники леді-бос, або як встигати по господарству діловій жінці (новини компаній)

Не секрет, що навіть бізнес-вумен намагається бути хорошою господинею, адже успіх на роботі не відміняє обов’язків по дому і з родиною.

Ми підібрали для вас кілька ідей, що дозволяють економити чимало часу, знайшовши для себе правильну побутову техніку та делегуючи роботу.

Пралка з сушкою

Є спеціальні пральні машини, що не тільки перуть, а й висушують речі до стану напіввологості або повністю до сухості. Це неабияка допомога молодим матусям, що працюють, наприклад, удома, та мають щодня купу білизни та дитячих речей, що знадобляться сухими вже сьогодні.

“Пральна машина з сушкою має кілька програм, у тому числі для делікатних тканин, що потребують дбайливого прання, віджиму та сушіння. Спеціально розроблений термостат розпізнає ступінь вологості випраних речей та продовжує або завершує сушку, отож речі не будуть недо- або пересушеними,” - розказали спеціалісти компанії “Електролюкс”.

Та й без дітей приємностей у сушці вистачає - це економія часу та зусиль, а якість у результаті дуже приємна - можна попрасувати та готово!

Мультиварка

Чудовий подарунок та незамінна помічниця на кухні для жінок, в яких обмаль часу на приготування здорової їжі. Звісно, можна замовляти харчування з фаст-фуду додому, але все ж приготована за правилам з якісних продуктів їжа - набагато краще рішення.

Аби не гаяти зайвого часу на приготування, слід завести собі мультиварку. По-перше, у неї є програми для будь-яких категорій страв - від супу до випічки. По-друге, є функція відкладеного старту, тобто, скажімо, можна звечора закласти продукти та вранці отримати гарячий свіжий плов, печеню або хліб.

Мультиварка вимикається сама, тому її можна залишити в процесі та повернутися до кухні тоді, коли все вже буде готове. Також вона может підтримувати температуру, наче термос з підігрівом, поки ви не вирішите поїсти - дуже зручно, якщо у вас гнучкий графік.

Робот-пилосмок

Запустити маленького прибиральника та взятися до своїх справ, чи навіть залишити його вдома прибирати самого - це так зручно, що й годі казати! Портативний пилосмок на акумуляторі, що прибирає, пересуваючись по заданій програмою траєкторії - чудове рішення для кімнати із мінімумом меблів. Попіклуйтеся лиш про домашніх улюбленців, аби такий прибиральник не завдав їм клопоту та стресу, і робот зробить вашу роботу самостійно та ретельно.

Послуги домашніх робітників

Наостанок нагадаємо, що не всю роботу ви мусите брати на себе, та навіть найсучасніша побутова техніка - це не межа усіх мрій для жінки. Наприклад, відомий український блогер з Тернополя Таня Пренткович не приховує, що користується допомогою хатніх помічниць та послугами клінінгових компаній. Адже краще робити свою справу, що приносить задоволенні та дохід у родину, аніж проводити весь час за прибиранням чи на кухні, коли це легко делегувати чепурній пані, що і прибереться і наготує на всю родину.

 

Економте сили й час для амбітних проектів, досягнення цілей та нових вражень, тим часом як розумна домашня техніка працює на вас! Віддайте частину своїх обов’язків по дому помічникам та приділяйте більше уваги собі та близьким людям.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up