Посттравматична реабілітація у "Центрі реабілітації та відновлення" (новини компаній)

Посттравматична реабілітація у "Центрі реабілітації та відновлення" (новини компаній)

Кожен з нас у своєму житті стикається з травмами: побутовими чи спортивними. Синяки, вивихи, переломи – це ті проблеми зі здоров’ям, які можуть вибити нас із звичного ритму життя надовго. Окрім того, навіть після одужання зазвичай травми нагадують про себе довгий час, а відсутність відповідного лікування, правильної тактики відновлення може стати причиною не зовсім приємних наслідків.

Багато людей після травм стикаються з такими речами, як:

  • довготривалий біль на місці пошкодження;
  • трофічні зміни шкіри;
  • атрофія м’язів, зменшення сили скорочення;
  • спазми;
  • скованість при рухах кінцівкою;
  • спайки між сухожиллям і навколосуглобними тканинами.

Саме для того, щоб зменшити виникнення подібних симптомів, які є наслідками травм, а також швидкому й ефективному відновленню у «Центрі реабілітації та відновлення» пропонують допомогу у посттравматичній реабілітації після:

  • переломів;
  • вивихів;
  • розривів зв’язок;
  • операцій на суглобах.

Тут працюють професійні фізичні терапевти, які зможуть встановити оптимальний курс відновлення, зважаючи на природу травми, що відбулася, її місце та тривалість захворювання у зв’язку з нею.

Перш за все тут працюють над усуненням больових відчуттів, швидкій регенерації тканин, збереженням природного обігу крові та відповідного м’язевого тонусу на місці пошкодження. Курс лікування, який можуть застосовувати у «Центрі реабілітації та відновлення», так само залежить від віку пацієнта, характеру операції та його самопочуття після оперативного втручання.

Поруч з цим у «Центрі реабілітації та відновлення» також застосовують кінезотерапію, яка є комплексом вправ на багатофункціональних тренажерах, що дають змогу відновити роботу суглобів та м’язів повністю. Ці вправи також є декомпресійними й антигравітаційними і підбираються індивідуально, відповідно до травми пацієнта.

Ці всі процедури є повністю безпечними та безболісними, виконуються на сучасних тренажерах, а кваліфіковані фізичні терапевти роблять все необхідне для того, щоб людина змогла повністю розслабитися. Фізичні методи сприяють поліпшенню кровообігу, нормалізації м’язового тонусу, прискоренню регенерації нервових волокон, поліпшенню обмінно-енергетичних процесів, зменшенню больового синдрому й активізації захисних сил організму. Послідовність занять, їхній режим та рекомендовані навантаження підбираються індивідуально для кожного пацієнта для того, щоб досягнути оптимальної динаміки відновлення.

Для швидкої, максимально ефективної і безболісної реабілітації після різного роду травм – звертайтеся за допомогою до професійних фізичних терапевтів у «Центр реабілітації та відновлення». Будьте певні, тут нададуть Вам кваліфіковану допомогу та позбавлять болю і неприємних відчуттів після будь-яких пошкоджень.

Центр реабілітації та відновлення

м. Тернопіль

вул. Шептицького, 20

098 118 10 10

Facebook.com

Графік роботи:

Пн-пт: з 8:00 до 20:00

Субота: з 8:00 до 14:00

Неділя-вихідний

keyboard_arrow_up