Позбався геморою за один візит в «Оксфорд Медікал Тернопіль» (новини компаній)

Позбався геморою за один візит в «Оксфорд Медікал Тернопіль» (новини компаній)

Геморой є однією із найпоширеніших хвороб, а також однією із найчастіших причин звернення до лікаря-проктолога. Найбільше хворі страждають від свербежу, болю та виділень з прямої кишки. У кожної другої дорослої людини трапляються подібні проблеми, але дуже часто пацієнти прагнуть приховувати такі делікатні питання, що стосуються їхнього здоров'я. Відтак замість звернутися одразу до кваліфікованого фахівця радяться з іншими та шукають способи лікування хвороби в домашніх умовах.

Способи лікування від геморою

Загалом можна виділити три групи методів боротьби з гемороєм:

  1. консервативне лікування;
  2. малоінвазивне втручання;
  3. оперативне втручання.

До консервативних заходів відносяться зміна способу життя, харчування, прийому ліків. До малоінвазивного втручання належать лікування внутрішніх гемороїдальних вузлів за допомогою латексних кілець, дезартерізація гемороїдальних вузлів із застосуванням ультразвукової допплерометрії (HAL-RAR) та радіохвильова хірургія з використанням апарату «СУРГІТРОН».

Радіохвильова хірургія за допомогою апарату «СУРГІТРОН» – це методика видалення геморою за допомогою застосування впливу хвиль високої частоти, що дозволяє уникнути утворення набряків, шрамів та будь-якого іншого ризику. Проводиться дане втручання в умовах стаціонару та не потребує госпіталізації, що дозволяє вести звичний спосіб життя.

Лікування гемороїдальних вузлів латексними кільцями є найпростішим та найефективнішим способом позбавлення від геморою. При використанні такого виду лікування на внутрішній гемороїдальний вузол накладається гумове кільце, яке зв’язує вузол та веде до припинення його кровопостачання й подальшого відторгнення.

Дезартеризація гемороїдальних вузлів за допомогою технології HAL-RAR дозволяє забути про геморой за один візит. Під час операції перев’язуються всі без винятку артерії, що відповідають за живлення гемороїдальних вузлів. Цьому сприяє введення спеціального оптичного інструмента в пряму кишку. Опісля процедури гемороїдальні вузли стають меншими завдяки зменшенню кровотоку. Через деякий період часу вузли абсолютно замінюються сполучною тканиною. Та все ж таки пряма кишка при цьому і далі постачається кров’ю повною мірою, оскільки перев’язуються лише гемороїдальні судини.

Дезартеризація гемороїдальних вузлів за допомогою технології HAL-RAR відбувається в стаціонарних умовах із застосуванням місцевої анестезії, тобто проходить безболісно. Тривалість її складає всього 15-30 хвилин. Додому пацієнта відпускають в цей же день. Операція практично позбавлена ризику виникнення кровотеч. Саме тому метод HAL-RAR – це один з найефективніших і найменш агресивних способів лікування геморою!

Прийом проктолога + діагностика 295 грн!

+38068-752-52-52 

(0352)52-52-52

м. Тернопіль, вул. С. Качали,5

ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ .

Онлайн запис на прийом на сайті

https://ternopil.oxford-med.com.ua/

Слідкуйте за нами в Інстаграм

https://www.instagram.com/oxford_medical_ternopil/?hl=ru

keyboard_arrow_up