ПриватБанк пропонує аграріям вигідне кредитування для придбання техніки (прес-служба банку)

ПриватБанк пропонує аграріям вигідне кредитування для придбання техніки (прес-служба банку)

Кожне друге агропідприємство або фермерське господарство України користується послугами ПриватБанку. За підсумками 2018 року частка вітчизняних аграрних компаній, що обслуговує ПриватБанк, зросла з 44 до 56% (серед усіх агрокомпаній, які користуються послугами банків).

Як зазначають у ПриватБанку, сьогодні найбільш затребуваними в аграріїв залишаються програми компенсації за придбання вітчизняної техніки та обладнання, а також відшкодування витрат на закупівлю насіння та компенсація відсотків за кредитами для фермерів.

Цього року в разі купівлі в кредит агротехніки в ПриватБанку діють програми державної компенсації від 25 до 40% вартості техніки або обладнання українського виробництва. Фермери можуть розраховувати на компенсацію відсотків за кредитом від держави не лише на придбання техніки вітчизняного виробництва, але й імпортної.  Додатково для фермерів із виручкою до 20 млн грн на рік діють програми компенсації відсотків за кредитами (АгроКУБ, кредитні лінії, кредити на купівлю будь-якої техніки, у тому числі імпортного виробництва), за умовами яких позичальник платить ставку від 1% річних.

Для здійснення повного розрахунку з постачальником запроваджена програма «Лізинг сільгосптехніки», яка надає аграріям ряд відчутних переваг. Програма цікава як малим фермерським господарствам, так і потужним агропідприємствам. Особливі умови програми отримання сільгосптехніки в лізинг дозволяють аграріям не тільки отримати нову техніку, щоб забезпечити своєчасну посівну та збирання врожаю, а й обміняти свою стару техніку на нову за ринковою ціною завдяки програмі Trade-In.

Дізнатись умови лізингу в ПриватБанку на с/г техніку вітчизняного і імпортного виробництва та провести попередній розрахунок платежів за договором лізингу можна на сайті банку або, звернувшись до будь-якого відділення ПриватБанку у Львівській, Закарпатській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. Завдяки лізинговому онлайн-калькулятору на сайті lizing.pb.uaможна всього за хвилину отримати попереднє рішення щодо фінансування купівлі нової техніки чи обладнання, а також дізнатися про строк фінансування, розмір авансового платежу та щомісячних внесків.

Усього в бюджеті на 2019 рік на дотації аграрним виробникам передбачено 7 млрд грн.

У 2018 році українські фермери та агрокомпанії за допомогою ПриватБанку купили вітчизняної агротехніки на суму понад 1,5 млрд грн. У рамках п’яти державних програм компенсацій для аграріїв банк забезпечив виплату державних компенсацій на понад 400 млн грн. Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на agro.pb.ua

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up