ПриватБанк відроджує найбільший у Східній Європі хакатон(прес-служба банку)

ПриватБанк відроджує найбільший у Східній Європі хакатон(прес-служба банку)

ПриватБанк став ініціатором і головним партнером найбільшого у Східній Європі хакатону Global Hack Weekend 2018, який пройде в кінці листопада в Києві. Як повідомив голова правління банку Петр Крумханзл, ідея відродження в Україні традиції проведення великих хакатонів була «на ура» підтримана командою організаторів Global Hack Weekend на чолі з Павлом Педенком і провідним українським партнером банку – міжнародною платіжною системою Mastercard.

«Для ПриватБанку популярні цифрові продукти – це не тільки інновації, що дозволяють впроваджувати нові банківські послуги. Інновації та безперервність їх впровадження – це спосіб мислення та ідеологія ПриватБанку. Ми хочемо, щоб подібна наступальна інноваційність стала способом мислення всієї України. Правління ПриватБанку однозначно підтримало ідею про відродження унікального для України та всієї Європи хакатону, – говорить голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. – Ми не тільки активно підтримуємо команду організаторів хакатону, але й готові надати всі можливості API ПриватБанку, щоб реалізувати найкращі ідеї та проекти, які, я впевнений, з’являться в цій аудиторії».

23 листопада київський кінопавільйон на Вернадського стане виїзною Tech-лабораторією: за даними оргкомітету GHW 2018, на ньому зберуться понад 1 000 талановитих фахівців, менторів та підприємців, щоб вирішити, якими будуть технології майбутнього. У рамках Global Hack Weekend 2018 ПриватБанк і Mastercard нададуть учасникам свої API. Команда-переможець поїде на WEB Summit в Амстердам з покриттям усіх витрат для 3 учасників. Ще дві кращі команди, яких відберуть банкіри, отримають підтримку ПриватБанку та Mastercard у подальшому розвитку проекту та зможуть особисто представити його на Finnovate 2019 у Сан-Франциско.

«Global Hack Weekend – це подія, у ДНК якої лежить колаборація. Наша мета – у перспективі 3–5 років вийти за рамки хакатонів і стати незалежним майданчиком для творчості та взаємодії цифрової спільноти», – упевнений організатор хакатону Павло Педенко.

Крім ПриватБанку та Mastercard, серед партнерів і менторів GHW 2018

представники фондів WNISEF, Horizon capital, Funcubator, AVentures Capital і засновники та топ-менеджери компаній TemplateMonster, Depositphotos і Concepter. Найкращі ідеї отримають можливість для подальшого розвитку, мікрофінансування, а також гаджети, ліцензії та передплати.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 У Тернопільський став зливається незрозуміла рідина жовтого кольору 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up