Привітання з Великоднем тернополян та гостей міста

Привітання з Великоднем тернополян та гостей міста

Велика Пасха — свято всіх християн. У такий святковий день хочеться побажати добра, здоров'я, миру, процвітання всім. 

Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння!

Бажаємо миру, здоров’я, добробуту та злагоди. Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе лише добрі новини, серця наповнюються радістю, а віра допомагає долати труднощі.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

І звісно ж: смачних паски-ковбаски. Запрошуємо святкувати разом, бо в Автопорт – шашлик завжди і при будь-якій погоді.

Відео дня

Чекаємо Вас в закладах мережі Автопорт:

- кафе-бар Автопорт - вул. Будного, 40.

- ресторан Автопорт - вул. Протасевича, 22.

- піцерія Автопорт - вул. Протасевича, 22.

Їжте смачно і будьте щасливими!

Сайт: http://dostavka-chachluka.te.ua

Замовлення столиків: 096 826 72 83, 050 500 1530.


Товариство "Добробуд"

Вітає всіх із Великодніми святами. Нехай Воскреслий Господь принесе нам всім добробут, мир та спокій у наших душах та в нашій країні!


Приватне підприємство "Явір-90"

Щиро вітає всіх тернополян та гостей міста із світлим святом Великодня. Добра нам всім, успіхів, миру та процвітання!


Тернопіль Будконтроль

Будівельна компанія "Тернопіль Будконтрорль"  вітає усіх тернополян з Воскресінням Христовим! У такий святковий день хочеться побажати добра, здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям!


Колектив  «Капро»  вітає усіх тернополян з  Великоднем!

Нехай у серці панує лише світло; в будинку — затишок і благополуччя; у близьких — міцне здоров’я і радість у душі. Світле свято Великдень — день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставайте вірити. Зі святом!


 Колектив  компанії  меблів на замовлення «KING WOOD» вітає тернополян  зі святом Христового Воскресіння!

 У це світле свято, можна тільки побажати здоров’я, щастя, любові, миру та душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Завжди вас оточує розуміння, любов і турбота!


Будівельна компанія «Матла»


 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up