Програма «Free student» запрошує на безкоштовне навчання у державні університети Словаччини (новини компаній)

Програма «Free student» запрошує на безкоштовне навчання  у  державні університети Словаччини (новини компаній)

Отримайте європейську освіту з «Free student»! 

Для учасників програми гарантія вступу 100%.

     Програма "FREE STUDENT" - програма для тих, хто бажає отримати престижну європейську освіту в провідних словацьких ДЕРЖАВНИХ університетах Cловаччини .

Вступ без ЗНО . Без вступних іспитів.

 Навчання для учасників програми БЕЗКОШТОВНЕ, оскільки фінансується урядом Словаччини. Учасникам надається можливість вибору однієї або декількох з більш ніж 100  перспективних спеціальностей на різних факультетах. З переліком спеціальностей докладно можна ознайомитися на нашому сайті  www.free-student-slovakia.org в рубриці "СПЕЦІАЛЬНОСТІ".

     Для вступу в університет на БЕЗКОШТОВНЕ навчання за  програмою "FREE STUDENT", не потрібно здавати вступні іспити чи тести. Головним критерієм буде ваша мотивація та готовність  адаптуватися до нових умов навчання.

    Викладання в Словаччині, в державних університетах, проходить словацькою мовою. Тому учасники програми "FREE STUDENT", до початку навчання, проходять курс вивчення словацької мови, де отримують необхідні знання та сертифікат про базову підготовку.

На даний час діє акційна пропозиція. При умові укладеного договору впродовж жовтня 2021 року надається 12 безкоштовних занять словацької мови.

    Всі учасники програми "FREE STUDENT", БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ, стають студентами університетів "Katolicka Univerzita v Ruzomberku", "Technicka univerzita v Kosiciach" та інших університетів Словаччини.

    Для всіх бажаючих в рамках програми "FREE STUDENT" будуть організовані ознайомчі тури (якщо дозволятиме епідеміологічна ситуація), які дають можливість відвідати ВНЗ Словаччини, зустрітися з студентами та професорсько-викладацьким складом.

Переваги вищої освіти в Словаччині:

- високий рівень навчального процесу у відомих в світі університетах;

- безкоштовне навчання в кращих державних університетах;

- визнання словацьких дипломів не тільки в країнах європейського союзу, але і в США, Канаді, Австралії та інших країнах світу;

- всім бажаючим надаються гуртожитки;

- доступне харчування в університетських їдальнях за дотаційними цінами;

- студентам надається дозвіл на проживання в Словаччині (а не як у багатьох країнах - студентська віза), що дозволяє згодом оформити право на постійне місце проживання, яке фактично в правах прирівнюється до громадянства Європейського союзу, крім права голосування на виборах;

- під час навчання (в тому числі під час канікул), студенти мають право офіційно працювати, що дозволяє ще й непогано заробляти;

- кращі студенти отримують премії (стипендії) від держави;

- всі учасники програми "FREE STUDENT", які проходять мовні курси, отримують консультаційний супровід .

Станьте  вільним і успішним студентом і Ви! 

Всю додаткову інформацію можна одержати  на нашому сайті   www.free-student-slovakia.org   

За більш детальною  інформацією - телефонуйте.

Наші консультанти допоможуть зробити правильний вибір щодо  вищого навчального закладу і майбутньої спеціальності. 

 А також допоможемо із вступом та оформленням документації.

Наша адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Лепкого, 14. Офіс2 Поступаймо разом.

099 26 27 504  вайбер

098 89 15 124

Free-student-slovakia.org.

keyboard_arrow_up