Програмуй “мобільно” (новини компаній)

Програмуй “мобільно” (новини компаній)

Розробка мобільних застосунків однозначно в тренді. Поглянемо на статистику. У світі смартфонами користуються понад 70%  всього населення. Вражає? А що в Україні? - За даними ресурсу Newzoo, 23.5% населення України користуються смартфонами. Фактично, кожен четвертий має при собі смартфон. Крім того, на сьогоднішній день в Україні понад 14 млн. людей виходять в Інтернет саме з мобільного ґаджету. І кожного року це число зростає. Тому, розробка мобільних додатків зараз дуже затребувана у всьому світі. У IT-Academy Vinnytsia студенти вивчають лише сучасні напрямки. Тому спеціалізація Mobile Development у нас звісно ж є.

Мобільна розробка - один із найцікавіших напрямів в IT. Спочатку мобільні застосунки використовувалися для швидкої перевірки електронної пошти, але їх високий попит призвів до розширення призначень і в інших областях, таких як ігри для мобільних телефонів, GPS, спілкування, перегляд відео та користування Інтернетом. Завдяки мобільним додаткам можна дізнаватися цікаву та корисну інформацію, підвищувати ефективність роботи гаджетів, спілкуватися, заробляти гроші і багато іншого. Таким чином телефон став обмінником найрізноманітнішої інформації, таким собі штучним інтелектом в кишені. І щоразу він стає все розумнішим. У Вінницькій ІТ-Академії мобільна розробка вивчається в середовищі однодумців, людей, які навчаються у дружній атмосфері і прагнуть до самовдосконалення та постійного розвитку. 

Мобільні додатки - це автономні програмні продукти, які розробляються під певні мобільні системи (iOS, Android, Windows Mobile). Розробка програм для мобільних платформ вимагає використання спеціалізованих інтегрованих середовищ розробки. Mobile-розробник займається створенням, оновленням, удосконаленням мобільних додатків і ПО для смартфонів, планшетів, електронних книг, ігрових приставок і інших девайсів. У Вінницькій ІТ-Академії менторять викладачі, що працюють не один рік у сфері мобільної розробки. Вони допоможуть зрозуміти суть даного напрямку та навчатимуть вас на реальних проектах. 

Android чи iOS? Важливо розуміти як працює система, основні відмінності iOS & Android. В ІТА ви добре освоїте обидва напрямки і зможеш працювати за будь-яким з них. Курси збудовані в оптимальній для початківців послідовності: від основ програмування до конкретних занять з розробки під мобільні пристрої різних платформ. Навіть, якщо у вас не має Mac iOS? - не страшно. Для цього є iOS-лабораторія, облаштована компанією RIA.com! Пройшовши навчання на реальних проєктах та у справжніх "монстрів" мобільної розробки ви одразу побачите результат. Уже не один випуск отримав дипломи Вінницької ІТ-Академії саме з спеціалізації Mobile Development та успішно працюють у ІТ-компаніях.

Світ мобільної розробки - це динаміка, технології та найкритичніші користувачі. Створення програмних продуктів для девайсів - захоплюючий і дуже прибутковий процес, адже сьогодні кожна компанія, що займається бізнесом, прагнучи випустити власний додаток для взаємодії з клієнтами. Отримати необхідні для роботи знання можна у Вінницькій ІТ-Академії. Адже ми навчаємо “з нуля”, тобто з самого початку. Достатньо мати гарну мотивацію та бажання до самовдосконалення. Наші викладачі-практики допоможуть реалізувати ваш потенціал та знайти себе на ринку мобільної розробки. Після завершення нашого закладу, таких фахівців розбирають різні компанії і наші партнери. 

Переваги роботи мобільним розробником. Професія, на даний момент, наймодніша, перспективна і затребувана. Адже саме в сфері мобільного розробки з'явилися такі цікаві новинки як голосовий і жестова інтерфейс. Звісно приваблює висока заробітна плата в будь-якому регіоні країни, кар'єрні перспективи, умови праці: відмінний колектив, зручне робоче місце, оснащене кращими девайсами, соціальний пакет. Також можна працювати не лише у офісі ІТ-компанії, а й дистанційно отримуючи дохід від створених додатків постійно. Тому, якщо ти хочеш потрапити у ІТ - впевнено можна обирати напрямок мобільного розробника. 

Якщо ти хочеш бути Mobile Dev - реєструйся на курс  “Mobile Development” Вінницької ІТ-Академії, змінюй своє життя та ставай успішним розробником мобільних застосунків ;)  А для тих, хто хоче отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО є чудова нагода. Кожен, хто здасть екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безкоштовне навчання.

 Реєструйся: https://ita.in.ua

Телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up