“Промінчики” відсвяткували 10-річчя у сімейному колі (новини компаній)

“Промінчики” відсвяткували 10-річчя у сімейному колі (новини компаній)

Свій ювілей сімейний клуб “Промінчики” відсвяткував цікаво, весело, а головне у сімейному колі. Святкування показало, що в Тернополі є дуже багато сімей, які вважають клуб “Промінчики” цілком і повністю “своїм”.

Ми відкрилися у 2009-ому році і були фактично таким першим дитячим клубом у Тернополі, - розповідає засновниця та керівник клубу Тетяна Іменнова. - Наш клуб називається сімейний, і я намагаюся будувати все так, щоб було цікаво не тільки дітям, а й батькам, щоб батьки більше часу проводили зі своїми дітьми за спільними цікавими заняттями.

В такому сімейному форматі клуб відсвяткував своє 10-річчя. На свято з дітьми прийшли мами та бабусі, які разом брали участь у різних іграх та конкурсах. На святі лунало чимало слів вдячності і від самих дітей, і від батьків. Батьки дякували педагогам клубу за те, що завдяки їм дитинство їхньої малечі є яскравим і насиченим.

«В рік і два місяці ми переступили поріг “Промінчиків”, - каже бабуся Магдалени Габрих. - Дуже дякую колективу клубу, вашій теплоті, яку ви даєте дітям. Я дуже тішусь, що моя внучка в 5 років пішла до школи і це завдяки працівникам клубу».

У “Промінчиках” не лише святкують у сімейному колі. В клубі проводять дуже багато різноманітних заходів, які передбачають участь і дорослих членів сім’ї: семінари-тренінги для батьків, сімейні ігротеки, сімейні майстер-класи, в тому числі «чоловічі» майстер-класи, де дитина разом з татом  робить подарунок-сюрприз для мами, сімейні екскурсії (наприклад, у Львів чи на лицарський турнір до Олеського замку).

Вже 3-й рік у клубі проводяться тематичні марафони: “Осіння казка”, “В очікуванні Нового року”, “Сніговики-чарівники”, “Весняні витівки”, які передбачають активну участь у виконанні щоденних завдань не тільки дитини, а й мами. Саме так, разом, мама з дитиною роблять новорічні іграшки власноруч, малюють, печуть смачний осінній пиріг, проводять цікаві домашні досліди, дивляться цікавий фільм та  виконують інші захоплюючі завдання протягом місяця. А завершуються марафони або сімейною вечіркою в кафе чи ресторані, або сімейним квестом по місту навесні.

Радує, що все більше до цих марафонів долучаються усі члени сім’ї – і тато, і старші братики і сестрички, - каже Тетяна Іменнова. -  Мета таких марафонів - допомогти сучасним батькам, зайнятим протягом дня безліччю важливих справ, знайти все ж таки час і для найдорожчого, найважливішого у цьому світі - для своїх дітей. Не відкупатися дорогими подарунками, а дійсно проводити разом більше часу за цікавими справами, стати ближче один до одного, подарувати дитині щасливе дитинство.

 «Промінчики» не стоять на місці, вони йдуть в ноги з часом, відкриваютьнові напрямки та студії. Так, протягом останнього року в клубі почали працювати Академія креативності (розвиток умінь і навичок 21 сторіччя), Студія інтуїтивного малювання, де діти створюють справжні шедеври, розкривають свої таланти, експрес-курс “Швидкочитання” для молодших школярів, студії для гармонійного фізичного розвитку дитини – фітнес, танці, карате.

А в найближчих планах клубу: організація виїзних сімейних таборів, де на кожного члена сім’ї чекатиме цікавий та насичений відпочинок, школа панянок для дівчаток 6-9 років; недільні ігротеки, мінісадок вихідного дня.

Якщо ви хочете, щоб дитинство вашого малюка було сповнене яскравих і радісних подій, нових знайомств, хочете, щоб ваша дитина гармонійно і всебічно розвивалася , тоді приходьте  у «Промінчики»!

м. Тернопіль, вул. Чорновола 4

0673531432

http://prominchyky.com.ua

https://www.facebook.com/prominchyky.ternopil

https://www.instagram.com/prominchyky

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up