Путівник для кавоманів: де випити смачної кави у Тернополі? (новини компаній)

Путівник для кавоманів: де випити смачної кави у Тернополі? (новини компаній)

Кава щедра на смаки і аромати, балує різноманіттям сортів і варіантами приготування. Цей примхливий напій вибудовує індивідуальні відносини з кожним шанувальником. Для них наш оглядовий матеріал – «Путівник для кавоманів: де випити смачну каву в Тернополі?»

 Fresh Coffee

Кав'ярня Fresh Coffee знаходиться в самому серці Тернополя, на затишній вулиці О. Кульчицької 4. Поєднання кантрі і лофту створює затишту атмосферу. Тут можна провести час зі своєю половинкою, або посидіти з друзями. Кав'ярні вдалось поєднати формат стандартної кав'ярні з форматом coffee to go, а привітні бариста завжди готові допомогти з вибором напою.
  Асортимент кавових напоїв широкий та щомісяця доповнюється новинками. Зокрема, не зустрінете в Тернополі шоколадно-арахісового лате, приготованого з додаванням натуральної арахісової пасти. Лавандове, фіалкове лате дуже подобається дівчатам, а медове з корицею подобається хлопцям. Також є лате зі смаком баунті, рафаело. Для поціновувачів чаю є на вибір 7 видів. З десертів - постійно свіжі круасани з шоколадом, шоколадні кекси, а також корзинки. Гарячі сендвічі - для тих, хто хоче швидко і смачно втамувати голод.
  Для постійних клієнтів діє накопичувальна система. Щоб стати постійним клієнтом Fresh Coffee, потрібно назбирати чеків на суму 300 грн., та обміняти їх на фірмову картку лояльності. В подальшому, пред"явивши картку, 3% від суми кожного замовлення буде нараховуватись на картку. Накопичуйте кошти на своїй картці та оплачуйте карткою. Більше відвідуєте Fresh Coffee - більше накопичуєте - більше безкоштовної кави.

м. Тернопіль, вул. О. Кульчицької 4
Графік роботи
Пн.-пт.  08:00-21:00
Сб.-нд. 10:00-20:00

Ми в соціальних мережах: ВконтактеІнстаграм

Previous Next
Previous Next

Previous Next

 

Кафе «Бульвар» 

Кафе «Бульвар» - це заклад з особливою атмосферою, який вас розуміє.

У затишному основному  залі приємно зігрітися чашкою ароматної кави зі спеціями чи ванільно-імбирним білим глінтвейном,  збадьоритися смачним і корисним  чаєм із  справжніх ягід, фруктів чи цілющих трав, а ганим настроєм на цілий день зарядить ковток натурального гарячого шоколаду. Це чудове місце для романтичних побачень та теплих дружніх розмов.

Просторий бенкетний зал ідеально підійде для проведення ділових та сімейних зустрічей, святкування ювілею, дня народження,  корпоративної вечірки. Ми допоможемо оформити Ваш захід на Ваш смак – банкет чи фуршет – обираєте Ви. Кухарі кафе «Бульвар» спеціалізуються на приготуванні страв європейської кухні з особливим, авторським баченням. Обов'язково спробуйте фірмові кулінарні пропозиції!

Якщо Ви відвідаєте кафе «Бульвар» з дитиною, то вона зможе вдосталь награтися в дитячій кімнаті, поки Ви будете насолоджуватися неквапливим відпочинком і приємною бесідою. Тут облаштовано цілий зал для гостей із дітьми та дитячих свят, яскравий та веселий. В ньому, поряд зі звичними банкетними столами, є ігровий куток з маленьким будиночком, гіркою, баскетбольним кільцем та цікавими іграшками. Найменшим гостям тут ніколи не буває нудно. Для святкового дитячого столу у кафе «Бульвар» можна підібрати безліч страв – смачних, корисних, приготованих з натуральних домашніх продуктів. Заклад пропонує широкий вибір різноманітних коктейлів, десертів, тортиків. Серед переваг кафе «Бульвар» варто також зазначити зручні меблі для діточок. Це, зокрема, годувальні крісла для зовсім крихіточок, а також маленький столик зі стільцями для дошкільнят.

Чекаємо Вас у кафе «Бульвар». Ми будемо такими як потрібно Вам!!!

Ми в соціальних мережах: Фейсбук, Інстаграм 

Наша адреса: м. Тернопіль, бульв. Д.Галицького,5

тел. 068 012 19 41

Previous Next
Previous Next

Previous Next

 

Ресторан Водограй

Думаєте над тим, де провести весілля, випускний вечір, день народження, корпоратив чи будь-яке інше свято? Плануєте романтичний вечір на двох у приємному затишному місці? Або ж Ви просто гуляли у парку і хочете трохи перепочити та попити кави?

На усі ці запитання існує одна-єдина відповідь – відвідайте оновлений ресторан «Водограй», що знаходиться у чарівній місцині посеред парку «Топільче». Зайдіть сюди і ви просто не впізнаєте давно відомий кожному жителю Тернополя ресторан. Адже ще декілька місяців тому тут велися ремонтні роботи, а тепер заклад гостинно відчиняє двері для своїх відвідувачів.

Відтепер у «Водограї» функціонують два банкетні зали для весіль, випускних та веселих застіль великою компанією. Окрім цього, для любителів комфортного відпочинку на свіжому повітрі працюють дві літні тераси – на першому та другому поверсі.

Для батьків, які часто гуляють зі своїми дітками зеленими алеями парку, ресторан представляє новинку – ігровий куточок для дітей, що розташований біля літньої тераси на першому поверсі. Отож тепер молоді мами можуть з легкістю попити ароматної кави та поласувати смачним десертом, спостерігаючи одним оком за дітьми, що не відволікають їх від дівчачих посиденьок на затишних м'яких диванчиках, а весело граються зовсім поруч.

Поруч із такою вишукано-відпочинковою атмосферою ресторан «Водограй» пропонує зайти сюди любителів футболу та насолодитися переглядом футбольних матчів великою компанією на другому поверсі закладу.

Яка б не була причина Вашого візиту в «Водограй», з-поміж безлічі смачних страв оновленого меню Ви зможете обрати ті, які підходять саме для Вашого випадку. Відтепер тут представлено багато нових страв, що готуються у тандиті та гриль-меню для особливих гурманів.

Тел 068 953 77 45, 52 70 00

Previous Next

 

 

Коментарі (4)
  • Muc Olga

    Так прикро, що людям не подають дійсно достовірної інформації про кав'ярні (, тільки проплачену рекламу.
  • Михайло Кулик

    Якщо це реклама,то нормально, но для кавоманів тут інформації нуль!
  • Анонім

    Інші не заплатили за рекламу
  • тойво

    а шо,більше місць немає?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up