Різдвяний вечір по-львівськи від Оксани Мухи у Тернополі (новини компаній)

Різдвяний вечір по-львівськи  від Оксани Мухи у Тернополі (новини компаній)

9 січня, 19:00  – Тернопільський академічний обласний драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка

 "...Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи", - так влучно висловилася Ніна Матвієнко.

Оксана Муха не боїться експериментів і вони їй вдаються. За що б не бралася співачка, кожен її проект стає відкриттям: народні пісні, пісні на вірші «від Шевченка до Костенко», колискові, авторські твори – у цілому від автентичної і до сучасної експериментальної музики. Утім „тріумф” Оксани відбувається без пафосу, високих слів чи гучних заяв – все дуже щиро і переконливо. Напевне тому зали на концертах повні людьми і доброзичливою атмосферою.

«Різдвяний вечір по-львівськи» - новий проект Оксани Мухи і друзів. У час Різдва, 9 січня 2018 р., співачка запрошує усіх, хто шанує та береже українську традицію, на свій сольний концерт. Початок о 19:00.

Колядки і щедрівки, обрамлені теплими, акустичними аранжуваннями звучатимуть у супроводі «Різдвяної оркестри». Ця святкова концертна програма Оксани Мухи – по-новому переосмислене давнє та бережно перенесене у сучасний світ. Оксана Муха не руйнує традицію – незмінними у святковій програмі залишаться оригінальна мелодія колядок, тексти, зміст, які закладено віками. А їй і не треба нічого вигадувати – від природи красивий голос переконує найвибагливішого меломана краще за всі спец ефекти і бутафорні декорації.

«Для мене важлива родинна, тепла атмосфера. Різдвяний концерт «біля домашнього багаття» – cвятковий і затишний. Мої друзі-музиканти, з якими буду на сцені, – це справжні художники-імпровізатори, і навіть я до кінця не уявляю, якими барвами вони розмалюють колядки цього разу. Але основне, що кожного разу вони дарують нам усім радість і доброту, як і саме свято Різдва», – каже співачка і запросила відсвяткувати Різдвяні свята-2018 разом – 9 січня у Драмтеатрі!

Концерт у Тернополі відбудеться в рамках різдвяного туру Оксани Мухи містами Західної та Центральної України.

Квитки – у касі  драмтеатру (52-40-66)
https://gastroli.ua/events/oxana-mukha-rizdvyanyi-vechir-ternopil

Оксана Муха на Facebook: https://www.facebook.com/Oksana.Mukha.Music/

Коментарі (1)
  • Anonymous

    То нічого, що імена і прізвища треба з великої літери писати? Виправте заголовок статті!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up