Різновиди вантажопідйомних траверс, виготовлених на заводі «Кранкомплект» (новини компаній)

Різновиди вантажопідйомних траверс, виготовлених на заводі «Кранкомплект» (новини компаній)

Траверси — вантажопідйомні конструкції, які дозволяють піднімати важкі та негабаритні вантажі. Купити вантажопідйомні траверси в Україні можна на заводі «Кранкомплект».

Траверси — спеціальне вантажопідйомне обладнання, яке використовується як допоміжний елемент для підйомних кранів. Дана конструкція закріплюється на гаках кранів, а потім до неї за кілька місць чіпляються вантажі за допомогою строп або захватних механізмів. Завдяки використанню траверс забезпечується можливість підйому великогабаритних та великовагових вантажів.

Придбати вантажопідйомні траверси в Україні можна на заводі «Кранкомплект». У каталозі представлені моделі різної форми та розмірів, тому кожен клієнт може підібрати підходящий варіант для виконання поставлених завдань. До того ж на сайті https://krankomplekt.com/gruzozahvat/traversa/ можна замовити виготовлення траверсних балок за індивідуальними проектами з урахуванням усіх вимог та побажань замовника.

Сфери застосування траверс

Купівля траверсних балок доцільна в тих випадках, коли необхідно піднімати та переміщати довгі та великі вантажі нестандартних розмірів та форм. Завдяки цьому можна працювати з вантажами, у яких зміщений центр ваги, що викликає проблеми з балансуванням при переміщенні краном. Також траверси застосовуються, якщо для підйому вантажів на потрібну висоту не вистачає стропування (коли стропи починають сильно розтягуватися, а вантажі небезпечно згинатися).

Траверси необхідно підбирати, виходячи з геометричних параметрів самих вантажів, технічних характеристик кранів, умов експлуатації виробів. Їх кріплять до гаків крана в центрі або по краях за допомогою строп за пальці або вушка, при цьому забезпечується гнучка або жорстка тяга. Для кріплення вантажі оснащуються гаками, осями або косинками з вушками.

Різновиди вантажопідйомних траверс

Найбільш популярними є просторові та лінійні траверсні балки. Перші конструкції виготовляються трикутної або прямокутної форми, тому вони дозволяють піднімати великогабаритний та важкий вантаж, але тільки на невелику висоту. Лінійні траверси складаються з декількох з'єднаних між собою швелерів або труб, на краю яких фіксуються кріпильні деталі. Довжина таких балок зазвичай не перевищує 4 метри, щоб конструкція мала невелику власну вагу (не більше 10% від маси вантажів).

Також на сайті заводу krankomplekt.com можна придбати універсальні траверсні балки, на яких можна змінювати відстань між кінцевими кріпленнями. Також на них можуть встановлюватися допоміжні вставки для кріплення різних об'ємних вантажів.

Крім двох основних типів вантажопідіймальних траверс, можна також виділити такі види пристосувань для кранів:

  • Балансирні. Такі балки застосовують для підйому та переміщення вантажів, точки кріплення яких розташовані нерівномірно. Для цього траверси оснащуються спеціальними осями з обертовими роликами для кожного місця підвісу. Такі балки можуть мати однакову або різну довжину плечей.
  • Магнітні. Ці конструкції поєднують в собі лінійну або просторову траверсу, в яких вантажозахватним пристроєм виступають потужні магніти (постійні або електронні).
  • Рамні. Такі вироби виконуються у вигляді букв Х або Н, а використовують їх зазвичай при транспортуванні вантажів в біг-бегах.

Залежно від типу вантажопідіймальних траверс, вартість їх виготовлення може сильно різнитися. Співробітники економічного відділу заводу «Кранкомплект» розробили грамотну стратегію ціноутворення, завдяки чому ціна покупки траверс є однією з найбільш вигідних та доступних на українському ринку.

Щоб уточнити вартість виготовлення вантажопідіймальних елементів для кранів, зв'яжіться з менеджерами заводу та отримайте відповіді на всі питання.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up