Родина Рукавичок у Тернополі зростає (новини компаній)

Родина Рукавичок у Тернополі зростає (новини компаній)

 У Тернополі найближчим часом  планують відкрити кілька нових магазинів однієї з українських мереж супермаркетів. Ми вирішили більш детально дослідити, що ж це за мережа?

 Особливістю мережі  магазинів «Рукавичка»  є те, що  вона надає перевагу продукції українських та місцевих виробників.

 «Ми дбаємо, аби кожна родина змогла дорогою додому завітати до нас», - зазначає генеральний директор Ігор Пастущак.

Рукавичка займає четверте місце в Україні за кількість торгових точок серед мереж супермаркетів.

На сьогодні «Рукавичка» налічує  130 магазинів:  з них 10 у Тернопільській області, - каже пан Пастущак

Він впевнений, що кожен зможе вибрати для себе все необхідне з асортименту товару понад 5000 найменувань. Мережа «Рукавичка» також випускає товари під власними торговими марками «Кухарочка» і «Традиція»,  де є оптимальне співвідношення ціна/якість.

То чим же особлива мережа магазинів «Рукавичка»?

Власне виробництво - це одна із суттєвих переваг «Рукавички», яка свідчить про турботу і здоров’я покупця. Усі магазини «Рукавичка» в Тернопільській області будуть оснащені власними пекарнями. Не щодня є час на приготування домашньої випічки, а скуштувати чогось смачненького хочеться. В магазинах завжди смачно пахне свіжим хлібом та можна придбати не тільки хрусткий хліб, але й свіжовипечені булочки з різними начинками.

 М`ясо в «Рукавичці» лише перевірених фермерських господарств, які тримають якість своєї продукції на високому рівні. Обов’язково перевіряється походження та якість м`яса птиці, свинини, яловичини. Також на вибір покупця є курячі четвертинки, стегна, крильця та гомілки.

Щодо якості товару, то «Рукавичка» одна з небагатьох мереж у якої є власна лабораторія, котра отримала атестацію на державному рівні.

Крім того, мережа має власну налагоджену систему логістики, яка дає можливість щодня доставляти в магазини свіже охолоджене м’ясо та інші товари. Постачають його у магазини з власного м’ясного цеху мережі, де робота розпочинається звечора та триває цілу ніч, щоб в 8 ранку все свіженьке вже було на вітринах.  Тепер, коли розпочався сезон виїздів на природу та дачі «Рукавичка» пропонує шашлик на будь-який смак - курячий, традиційний, в сухих спеціях чи в маринадах, ковбаски для гриля. Усе - за доступними цінами.

 «Рукавичка - для тебе, для родини!» - це гасло залишається незмінним для цієї торговельної мережі». Тут діє програма лояльності "Родина", учасники якої мають можливість заощаджувати при кожній покупці. Крім того, щотижневі акції дають можливість придбати товари із знижками до 35 % і заощадити кожному, хто завітає до магазинів торговельної мережі «Рукавичка».

Мережа супермаркетів «Рукавичка» протягом червня планує значне розширення своїх магазинів у м.Тернопіль, буде відкрито два нових магазини, а саме: м.Тернопіль, вул. Героїв Крут, 6а,  м.Тернопіль, вул. Новий Світ, 1а.

На Вас чекатимуть спеціальні акції та пропозиції, можливість участі у розіграші цінних подарунків грошових сертифікатів та святкова атмосфера.

Коментарі (16)
  • Наталя

    Якщо взяти більше однієї упаковки товару, касири починають сваритися несамовито. Маски під час карантину не носять. Сьогодні касир Зварич Уляна, яка була без маски, пожбурлявши накупу всі мої продукти, сварилася за те, що я складаю свої товари у свій пакет! На пропозицію прикрити рота, відреагувала агресивно. Нащо тримати на роботі персонал, який відлякує клієнтів агресивним поводженням? Таке неподобство змусило мене написати відгук.
  • Микола Лазурко

    Гарна мережа!
  • Mykhaylo Topornytskyi

    Неділя не 8 червня а Пятниц'я ))
  • Роман Голубєв

    а якого року?

    Mykhaylo Topornytskyi reply Роман Голубєв

    ні Пятниц'я

    Роман Голубєв reply Роман Голубєв

    а 8 червня - то неділя?

    Mykhaylo Topornytskyi reply Роман Голубєв

    Неділя не 8 червня ))

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Роман Голубєв

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Роман Голубєв

    2018
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up