«СЕ Борднетце-Україна»: «Ми відповідальні як перед своїми працівниками, так і за них» (новини компаній)

«СЕ Борднетце-Україна»: «Ми відповідальні як перед своїми працівниками, так і за них» (новини компаній)

Проблема децентралізації останнім часом досить гостро постала в українському суспільстві. Маленькі українські села залишаються сам-на-сам із багатьма наріжними проблемами, шукаючи постійних спонсорів, які б допомогли їм вирішити ці труднощі.

Відтак українське підприємство із німецько-японськими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна» вирішило підтримати населені пункти своїх працівників. Компанія запропонувала взяти участь у проекті, що полягав у тому, що впродовж двох місяців чисельність працівників із того чи іншого населеного пункту збільшиться на 10 осіб. Таке село мало можливість виграти від «СЕ Борднетце-Україна» 100 тисяч гривень. Також бралось до уваги відношення працівників села чи містечка до загальної кількості його населення. У такому разі громада села мала змогу отримати 50 тисяч гривень.

Отож, у Тернопільській області 50 тисяч гривень виграли два села – село Тарнавка Чортківського району від Чортківської філії і село Коханівка Збаразького району від підрозділу, що знаходиться у селі Байківці Тернопільського району.

3 жовтня у школі села Коханівка відбулося вручення чека на 50 тисяч гривень фінансовим директором «СЕ Борднетце-Україна» Олегом Білобровком та керівником відділу персоналу Оленою Лазар.

Як зазначив пан Білобровко, важливою умовою під час проведення акції між селами, де проживають працівники компанії, була наявність мети, на яку планується витратити кошти. У громади села Коханка така мета була – придбати для школи новий газовий котел, що як ніщо інше актуально перед початком опалювального сезону.

Прийняла сертифікат сільський голова Онищук Галина Павлівна, яка висловила свою щиру вдячність від всієї громади, педагогічного колективу школи та діток за такий справді необхідний і важливий приз. «Ми намагаємося брати участь у багатьох подібних акціях та грантах, адже це шанс для нашого села покращити добробут громади та мешканців. І ми дуже вдячні керівництву підприємства «СЕ Борднетце-Україна» за турботу й тепло їхніх сердець».

З самого початку свого заснування «СЕ Борднетце-Україна» завжди відчувало себе відповідальним за громади, на території яких воно розміщено. Керівник відділу персоналу Олена Лазар стверджує: “Ми завжди дбаємо про людей, які в нас працюють, ми намагаємося для них організувати такі речі, які хоча б трішки покращили їхній добробут. «СЕ Борднетце-Україна» гарантує безкоштовне транспортування працівників до місця роботи, ми забезпечуємо їх гарячими обідами, за які підприємство відшкодовує значну частину коштів, ми страхуємо наших працівників і беремо повністю на себе навантаження за цю страховку. У нас широка система різних видів матеріальної допомоги, наприклад ми відшкодовуємо  половину вартості відпочинку дітей наших працівників у літніх таборах”.

Окрім цього, на підприємстві «СЕ Борднетце-Україна» запроваджуються програми, що сприяють покращенню атмосфери у колективі, згуртовують людей. Підприємство справді турбується про своїх працівників і несе відповідальність як перед ними, так і за них.

Вже в кілька років на постійній основі працівники підприємства підтримують Гримайлівську школу-інтернат, допомагають і самій школі та деяким діткам окремо.

Кілька років тому було закуплено діагностичне обладнання для міської дитячої лікарні онкологічного відділення, яке допомагає підтримувати життєдіяльність важких маленьких пацієнтів. Поруч із цим за кошти підприємства було придбано автомобіль швидкої допомоги Міській лікарні №2.

Декілька років підряд підприємство підтримує Міську станцію юних техніків, організовує багато різноманітних проектів і заходів для самих працівників, і для населених пунктів, де проживають їхні працівники.

Пані Олена подякувала за таку активну участь сільській громаді: “Нам дуже приємно, що громада села Коханівка переслідує таку благу мету турботи про підростаюче покоління. Такі проекти ми продовжуватимемо і збільшуватимемо їхню кількість. Адже роль будь-якої компанії полягає не тільки у збільшенні прибутків, але й в відповідальності за своїх працівників. Якщо робітник задоволений, він завжди з радістю приходитиме на роботу і виконуватиме свої функції якнайкраще”

Коментарі (14)
  • Пан Бістрам

    СЕ Борднетце-Україна - цирк на дротах!
  • ібупрофен

    а скільки платить звичайним працівникам (бо наверху собі там козаки файні зарплати поробили) флагман промисловості Тернопільської області? чи кажуть: "Зроби норму, получиш 17000 чистими" але та норма певно така, що її ніхто ніколи не зробить?
  • Іванна

    Про що ви говорите???!Та ви працівників маєте за ніщо.З такими зарплатами як ви виплачуєте людям, то можна піти в магазин продавцем і працювати 2 дні а 2 дні вдома нізащо не відповідаючи.А у вас норми піднімають,зарплата мізерна,відношення до працівників жахливе, у відпустку не пускають бо така високооплачувана європейська робота що немає кому працювати.Чесно такого дурдому як у вас ще не бачила ніде.

    ібупрофен reply Іванна

    як не відпускають? та там праця організована ж по трудовому законодавству. все по білому. оце навіть у білих кітелях по цехах ходять!)))

    [email protected] reply ібупрофен

    якби по законодавству,то обід був би 1 год а не 30 хв .працювали б 8 год.,а не 9 та щей до 12 ночі, а ще ці нічні зміни ,на наступний день вечірня зміна де таке є в законодавстві.а люди як (половина людей) сірі мишки бояться слово мовити,бо 5 тис це для них напевне великі гроші.

    ібупрофен reply [email protected]

    хочу Вас запитати. є нормальний розподіл змін по тижнях: з 6 до 14, потім тиждень з 14 до 22 і третій з 22 до 6, чи бардак? чистий робочий час 7 з половиною годин, чи 9? коли 9, то як добу на три зміни ділять? пауза одна 30 хв, чи одна 10 хв, а друга 20? наперед дякую

    [email protected] reply ібупрофен

    4 дні працюють з 6 до 15.00 в першу зміну на наступний день нічна, день відпочивають і 4 дні у другуу зміну з 15.00.до 00.00.Зміни 2 .30 хв обід якщо я не помиляюсь...

    тойво reply Іванна

    продавець не відповідає ні за що?Потім "хазяїн магазину" всі недостачі на вас і повішає.бугага.

    [email protected] reply тойво

    якщо взяти магазин по продажу телефонів то недостачі які можуть бути.???а у вас браки цілої зміни розкинуть на всіх і вкінці місяця бугага 4 тис на руки.
  • ....

    «СЕ Борднетце-Україна»: «Ми відповідальні як перед своїми працівниками, так і за них»
    ... відколи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up