Технічна інвентаризація з bti.te.ua допоможе зекономити ваші час та кошти

Технічна інвентаризація нерухомого майна, перш за все, ґрунтується на тому, що необхідно врахувати деякі особливості будинку або квартири для занесення даних в спеціальний державний реєстр.

технічна інвентаризація майна недорого Після успішного завершення основних робіт власник зможе отримати не тільки план власної земельної території, а й також технічний паспорт, експлікацію приміщення і план усіх поверхів (якщо мова йде про багатоповерховий будинок).

У 2013 році до Житлового кодексу України були внесені деякі зміни, в результаті яких можливості недержавних підприємств у сфері технічної інвентаризації нерухомого майна дещо розширилися. Таким чином, фізичні і юридичні особи зможуть заощадити власний час і деякі кошти, витрачені на тривалий збір необхідних паперів.

Бюро технічної інвентаризації в Тернополі допоможе кожному клієнту вирішити питання, пов'язані з набутим, побудованим майном або ж об'єктом, отриманим у спадок.

Відео дня

Особливості проведення технічної інвентаризації

Як правило, процес інвентаризації, в першу чергу, призначений для споруд, які були зведені, підлягали певній реконструкції, неодноразово були переплановані або ж «піддавалися» капітальним ремонтним роботам. Крім того, це питання також стосується осіб, які бажають придбати недобудований будинок або квартиру, оформити право власності на конкретний об'єкт, який розділений між кількома власниками.

Пам'ятайте про те, що грамотно проведена технічна інвентаризація дозволяє отримати весь пакет документів в максимально короткий термін. Таким чином, помітно знижуються ваші фінансові витрати на узаконення будівництва будинку або ж прибудови до нього деяких споруд на майбутнє.

Порядок проведення технічної інвентаризації наступний:

1. В першу чергу, юридична або фізична особа повинна підписати відповідний договір з компанією про проведення експертної оцінки. Таким чином, власник дає власну згоду на організацію всіх наступних робіт і повністю погоджується з встановленими умовами.

2. Експерт виїжджає за вказаною адресою для того, щоб провести облік конкретного об'єкту, визначити оцінку і зробити відповідні заміри всієї території.

3. Далі відбувається складання і підписання спеціальних паперів, виходячи з певного типу даного будови. БТІ в Тернополі надає технічний паспорт, план всіх поверхів (якщо це багатоповерховий будинок), експлікації та інше.

4. Після цього клієнт може отримати на руки звіт, в якому вказані всі виконані етапи, а також власник отримує вищевказаний пакет документів.

Що стосується конкретної вартості, дану суму визначають в індивідуальному порядку, після закінчення вивчення запропонованої справи. Тому спеціалісту важливо одразу ознайомитися с вашою проблемою.

Проведення технічної інвентаризації Вашого нерухомого майна

Інвентарна справа проводиться виключно професійними фахівцями і може бути організована, як у всьому будинку, так і в деяких окремих приміщеннях – цей варіант особливо популярний в процесі розділу нерухомого майна або ж в результаті проведення реставраційних робіт.

Пам'ятайте про те, що саме наявність технічного паспорту підтверджує інформацію про те, хто саме є власником даної території або побудованої на ній будівлі. Фахівці БТІ допоможуть вирішити дані питання в максимально короткі терміни. Всі проблеми, пов'язані зі збором необхідних паперів, наші професіонали повністю візьмуть під свою відповідальність. Таким чином, клієнт звільняє себе від паперової тяганини. Більше докладної інформації про наші послуги і роботу можна дізнатися на офіційній Інтернет-сторінці bti.te.ua.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up