Шукаєш роботу? Тебе запрошує «МОДА-ТЕКС» (новини компаній)

Шукаєш роботу? Тебе запрошує «МОДА-ТЕКС» (новини компаній)

Робота є важливою частиною життя людини, адже тут ми проводимо значну частину свого часу, віддаємо свої сили, натхнення, ентузіазм. Тому так важливо знайти роботу, яка б тобі подобалася, приносила задоволення, а також забезпечувала матеріально.

Швейна фабрика «МОДА-ТЕКС», що знаходиться у Тернополі за адресою: вул. Текстильна, 4а, запрошує на роботу швачок за фахом та тих, хто навіть не має досвіду роботи, але б хотів спробувати себе у цій професії.

Підприємство відкрили турецькі бізнесмени 9 травня 2016 року. Окрім Тернополя, виробництво цієї фірми є ще у Луцьку та Чернівцях. А також в інших країнах, зокрема, в Болгарії, Румунії та Англії. Можете не сумніватися, умови праці тернопільських працівників на такому ж високому рівні, як і в інших європейських країнах.

Підприємство «МОДА-ТЕКС» виготовляє легкий жіночий одяг на експорт. Все виробництво проходить на якісному обладнанні з дотриманням всіх необхідних норм.

Компанія гарантує своїм працівникам:

  • високу зарплатню;
  • офіційне працевлаштування;
  • регулярну виплату зарплатні;
  • зручну кухню;
  • обідню перерву та технічні перерви для відпочинку працівників;
  • вихідні – субота і неділя;
  • щорічна відпустка – 24 календарних дні.

Окрім цього, «МОДА-ТЕКС» робить все, щоб робочі будні працівників компанії не були сірими та одноманітними. Кожного року їх чекають подарунки до 8 березня та Нового року. А наприкінці робочого року між всіма розігрують цінні подарунки, як-от, побутову техніку, посуд тощо.

На підприємстві мають можливість проходити практику студенти місцевих училищ. Поруч з цим «МОДА-ТЕКС» запрошує на роботу не лише тернополян, а й жителів районів. Для людей з інших міст функціонує спеціальний автобус. Витрати на перевезення бере на себе власник.

Адміністрація виробництва робить все можливе, щоб робота їхніх працівників була легкою та приємною.

Тож, якщо Ви шукаєте роботу, яка дозволить Вам пристойно заробляти та отримувати задоволення від самого процесу, звертайтеся в швейну фабрику «МОДА-ТЕКС» – тут Ви знайдете саме те, що Вам потрібно.

Швейна фабрика «МОДА-ТЕКС»

м. Тернопіль

вул. Текстильна, 4а

(0352) 40-40-28

(068) 289-59-98

(063) 545-01-01

Коментарі (3)
  • Ольга

    Люди масово звільняються з цієї фабрики. Турок підвищить зарплату на 100 гривень і буде півроку про це випоминати. Ви натомість будете пахати за двох, а то й за трьох, бо немає кому робити, а йому потрібен вихідпродукції. Всі технологи, хоч і українці, але продажні шльондри. Будуть кричати на вас. Тут людей не мють ні за що. Знову обіцяють підвищити зарплату, але ж люди не лохи і розуміють, що таке підвищення пов"язане з підняттям мінімалки у липні, а значить купівельна спроможність тих грошей не зросте.
  • Вася

    Ніякої відпустки в 24 календарних дні тут немає! Турок дає 1 тиждень на Різдво і 1 тиждень літом. Виходить в загальному 10 календарних днів. Влітку перед відпусткою дві суботи мусіли відпрацювати в примусовому порядку. Ніяких державних чи релігійних свят тут не святкують, а понаднормові години оплачуються як звичайні, а можуть за них і зовсім не заплатити.

    Зарплата сміхотворно низька! Нині прибиральниці за годину праці отримують подекуди більше, ніж люди на цьому виробництві. Виробництво тримається в основному на людях з сіл, яких турок возить бусами. Ті люди і тому раді, бо в селі й такої роботи нема. Як для міста, то це не варіант для вибору. Заробите хіба що на їду і ще може комуналку заплатити.
  • Ігор

    Мода- текс - це саме гірше місце робити. Відпустка не оплачується. На заводі хамство. Турки будуть обзивати як забажають. Робочий час з 8.00 до 19.00 що порушує законодавство. Обовязкові не оплачувані виходи на роботу в суботу. Зп в конвертах і як вздумвється турку. Якщо бажаєте в рабство вам в Мода-текс.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up