Smart Kids – довірте нам найдорожче (новини компаній)

Smart Kids – довірте нам найдорожче (новини компаній)

Діти – це наше майбутнє і водночас- наше продовження. Тому так хочемо дати їм все можливе, щоб вони могли постійно розвиватися, набиратися чогось нового і цікавого. Зазвичай таке завдання лягає на молодих батьків, зокрема, на маму. Та все ж таки рано чи пізно матусі доведеться виходити з декретної відпустки на роботу і віддавати дитину в ясла чи садок.

Для того, щоб цей процес «розлуки» пройшов для дитини якомога легше та спокійніше, центр інтелектуального розвитку та дозвілля «Smart Kids» пропонує міні-садочки різного рівня:

·         для дітей віком від 1,5 до 3 років з 9 ранку до 13 години;(група «Baby»);

·         від 3 до 6 років діти можуть відвідувати двома способами – з 14 до 20 години, або ж з 17 до 20 години (група Kids);

·         підготовча група до школи.

Основною метою групи «Baby», тобто наймолодшої групи, є адаптувати діток до того, щоб вони навчилися перебувати в колективі, спілкуватися зі своїми ровесниками на своїй, тільки їй зрозумілій, мові. Малюки у «Smart Kids» починають розуміти, що, окрім мами й тата, може бути ще якась людина, зокрема, вихователь. Тобто поруч із первинними навичками комунікації в колективі, дітки можуть підготуватися до державних садочків, звикнути до того, що потрібно ділитися з іншими, грати в ігри.

Процес звикання діток є досить легким. Перші три дні мами можуть залишатися в нас разом із своїми дітками. Для особливї зручності у нас на рецепшені є камера, щоб мама могла залишити дитину разом із вихователем і спостерігати за її реакцією на нове середовище, – каже методист «Smart Kids» Тетяна. – Та після цих трьох днів мама має таки зробити цей крок і залишити дитинку з її однолітками. Тим паче, що ми намагаємося набирати групу поступово – наступну дитину ми записуємо тільки після того, як адаптаційний період попередньої закінчиться.

Опісля занять дітки обов’язково виходять на прогулянку, адже у такому віці прогулянки на свіжому повітрі є дуже корисними. Перевагою «Smart Kids»  є те, що заклад розташовний на закритій, обгородженій території, так що дитина нікуди не може вибігти, і ніхто сторонній не може зайти сюди. Тому батьки можуть бути в безпеці щодо перебування їхніх дітей. Відеокамери тут розташовані не тільки в приміщенні, але й на майданчиках.

А в другій половині дня у «Smart Kids» перебувають дітки від 3 до 6 років. У цьому садочку передбачено, що діти можуть його відвідувати двома способами: приходячи на 14 годину, тоді у них включається обід, прогулянки та заняття, або ж можуть приходити на 17 годину, тоді у них включається тільки вечеря та розвиваюче заняття. 

Методист Тетяна зазначає: «Після садочку мами дуже часто ще хочуть дитину чимось зайняти, тому ми і пропонуємо групи після 17 години, коли мама може привести до нас дитинку, і вона перебуває на наших заняттях до 20 години. У діток, які відвідують цю групу, є можливість набратися нових знань, окрім тих, що вони набувають в державних садочках, а також значно розширити коло своїх нових знайомих».

Ще одним  напрямком нашої діяльності є підготовка дітей до школи двічі на тиждень, заняття триває 1,5 години. – продовжує пані Тетяна. –  Наш клас навчається за новими вимогами нової української школи, з новими одинарними партами. Заняття для діток на підготовці веде педагог із тридцятирічним стажем, яка пройшла всі курси, що вимагає сучасна початкова школа, відтак володіє всіма новими методиками і знає, як застосувати їх на практиці. У курс входять підготовка математичних дисциплін, розвиток мовлення, читання, письмо і творчий блок.

Тож, якщо Ви думаєте над тим, як зробити процес звикання Вашого чада до дитячого садка ще легшим та простішим, або ж просто хочете підготувати дитину до школи – звертайтеся в «Smart Kids», тут професійні вихователі та вчителі зроблять все необхідне, щоб Ваше дитя влилося в новий колектив з радістю та легко оволоділо необхідними для школи знаннями.

Вихователі міні-садка «Smart Kids» допомагають дітям легко налагоджувати контакт з однолітками, формують їхню особистість, дають можливість рости щасливими та впевненим в собі.

Smart Kids

м. Тернопіль

вул. Ломоносова, 50

(067) 877-35-30

(073) 877-35-30

(066) 877-35-30

[email protected]

http://www.smart-kids.club/

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up