Стартує Європейський тиждень коду в Тернополі – майстер-класи з програмування для дітей 5-9 років(новини компаній)

Стартує Європейський тиждень коду в Тернополі – майстер-класи з програмування для дітей 5-9 років(новини компаній)

Європейський тиждень коду – подія, що об’єднує сотні тисяч учасників з більш ніж 50 країн. Він проводиться щороку, наприкінці жовтня, і має на меті познайомити якнайбільше людей різного віку та професій з основами програмування, в цікавому і неординарному форматі.

Для чого потрібно вчитись програмувати?

Сьогодні ми живемо у світі, де розвиток технологій відбувається з шаленою швидкістю. Міняється все: те, як ми працюємо, як робимо покупки, навіть як думаємо. Щоб бути на одній хвилі з усіма цими змінами, і розуміти світ навколо нас, нам потрібно не лише користуватись технологіями, а й також розвивати навички і вміння, що допомагають адаптувати своє життя до нової інформаційної епохи.

Вміння програмувати дає нам розуміння, як це працює, дозволяє поширювати власні ідеї та створювати свої продукти, це і цікава робота, і захоплююча гра. Більше того, програмування допомагає розкривати творчий потенціал, вміння кодити дозволить працювати в команді з фантастичними людьми, не лише поруч з нами, а й по цілому світу.

Програмуємо з усім світом!

Під час Європейського тижня коду проводяться різноманітні заходи та майстер-класи з програмування для всіх вікових категорій. Події ці організовують ІТ-компанії, школи, волонтери та громадські організації, приєднуючись до світової спільноти кодерів.

У 2016 році тиждень коду був фантастичним:

  • Більше 50 країн світу;
  • Понад 23 000 майстер-класів;
  • Майже 970 000 дітей, учнів та студентів!

2017 рік, схоже, стане ще яскравішим – карта проведення події розширяється щодня!

Майстер-класи з програмування для дітей від 5-9 років у Тернополі

В Тернополі Європейський тиждень коду проводитиметься вже вдруге. Запрошує на майстер-клас дітей від 5 років освітньо-технологічний майданчик Kid`IT, в партнерстві з інноваційною школою ThinkGlobal. Дітей чекає урок програмування в цікавому форматі, настільні ігри CodyRoby, тепла атмосфера, затишний простір і яскраві емоції!

Розклад заходів:

  • 18 жовтня – Minecraft – coding with Alex and Steve – 6-9 років;
  • 19 Жовтня – Codespark academy for kids – 5-6 років;
  • 20 жовтня – Starwars – Building galaxy with code – 6-9 років.

Умови участі: безкоштовно.

Час проведення: з 18.00 до 19.00.

Місце: Школа ThinkGlobal (вул. Вільхова, 17)

Щоб взяти участь у майстер-класі, потрібно зареєструватись (кількість місць обмежена). Це можна зробити, заповнивши форму заявки: https://goo.gl/forms/BnSyOtbhRpICg4s62 .

Дізнатись про наявність вільних місць можна по телефону: 096 708 71 87.

Більше інформації про Європейський Тиждень Коду: http://codeweek.eu/

Інформація про Освітньо-Технологічний майданчик KidIT: http://kidit.com.ua/

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up