Стоматологічна клініка «SLclinic» – якісна та професійна турбота про Вашу здорову посмішку (новини компаній)

Здорові зуби – запорука міцного здоров’я всього організму, адже погані зуби можуть викликати погане травлення, а зубний біль спричиняє постійний біль голови.  Відтак дуже важливо дбати про здорову ротову порожнину і регулярно відвідувати стоматолога, що зможе подбати про стан Ваших зубів.

Стоматологічна клініка «SLclinic», що знаходиться у Тернополі на вулиці Коновальця, 15, пропонує повний спектр стоматологічних послуг:

  • терапевтичне лікування;
  • ортодонтичне;
  • ортопедичне;
  • імплантологія;
  • дитяча стоматологія;
  • невідкладна допомога;
  • професійна гігієна.

Спеціалісти різних напрямків роблять все, щоб Ви змогли отримати тут всю необхідну допомогу. Як каже співвласниця стоматології «SLclinic» Світлана Михайлівна Лисаковська, зовсім недавно у закладі почали пропонувати послуги імплантації та ортодонтичного лікування.

Ортодонтичне лікування полягає у використанні спеціальних ортодонтичних конструкцій (знімних чи незнімних), що допомагають змінити положення зубів для нормалізації роботи лицьових м’язів та розвитку щелепної кістки.  Адже кожен зуб у нашій щелепі виконує свою певну функцію, що притаманна тільки йому, тому при неправильному положенні зубів у ротовій порожнині значно підвищується навантаження на щелепно-лицьові м’язи, а відтак і виникає можливість головних болів, синдрому скронево-нижньощелепного суглоба до болів у шиї. Окрім цього, така вада значно псує зовнішній вигляд.

Правильне ортодонтичне лікування допомагає виправити всі ці відхилення та значно покращує стан ротової порожнини. Це відбувається завдяки використанню брекетів, рейтенерів, пластинок, кап тощо. Останнім часом ортодонтія значно розвинулася у напрямку виготовлення брекетів, що є найпопулярнішим методом лікування. Брекети тепер бувають зовсім непомітними, різних кольорів, чи навіть майже прозорими, що досить збільшує комфорт пацієнта під час їхнього носіння.

Поруч із ортодонтичним лікуванням стоматологія «SLclinic» ввела у свою практику імпланти, що є хорошим вирішенням проблеми відсутності деяких зубів, адже дозволяє замінити цей дефект, відновити жувальну функцію зубів, коли немає одного зуба, не зачіпаючи інших зубів. Також це досить якісна альтернатива знімному протезуванню.

Імплантація зуба проводиться у декілька етапів. Спочатку проводять установку титанового імплантату, який подібно шурупу впроваджують в зубну альвеолу, на місце відсутнього кореня зуба. Потім через 3-6 місяців, коли імплантат закріпиться в кістці, з нього викручують гвинт-заглушку, залишаючи замість неї абатмент, що представляє собою конструкцію між імплантатом, з одного боку, і зубним протезом з іншого. Надалі на абатмент встановлюють керамічну коронку, знімний або незнімний протез. Це дозволяє зняти додаткове навантаження із сусідніх зубів.

Окрім цього, імпланти дають можливість позбавитися пацієнтові дискомфорту від втрати зубів, повернувши собі природну здорову та красиву посмішку.

Тож, якщо Ви прагнете знайти стоматологію, яка надає весь спектр стоматологічних послуг, а головне – запропонує Вам якісне та професійне обслуговування, то звертайтеся в стоматологічну клініку «SLclinic», що розташована у Тернополі на вулиці Коновальця, 15.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up