Стоматологія «Діодент» – максимальна турбота про пацієнтів та якісне обслуговування (новини компаній)

Стоматологія «Діодент» – максимальна турбота про пацієнтів та якісне обслуговування (новини компаній)

Догляд за ротовою порожниною є однією з тих речей, які батьки прививають дітям ще з дитинства, наголошуючи на вагомості здорових зубів та ясен. Відтак кожен з нас намагається знайти саме того лікаря, якому можна довіряти повністю та бути впевненим у якості отриманих послуг. У Тернополі працює безліч стоматологій, та все ж таки є заклад, що відрізняється від інших своїм професіоналізмом та високим рівнем відповідальності за здоров’я своїх пацієнтів.

Стоматологічна клініка «Діодент», що знаходиться за адресою вул. Київська, 7д. Головний лікар і засновник Ігор Олегович Деркач має досвід роботи стоматологом більше 20 років, працював і у державних установах, і в приватних клініках, а пізніше, набравшись достатньо досвіду, вирішив започаткувати власну справу, щоб надавати своїм пацієнтам максимально якісне лікування та обслуговування. Першу клініку лікар відкрив у 2004 році, у 2014 році відбулося відкриття нової клініки за теперішньою адресою.

Тут пропонують професійну гігієну порожнини рота, ортодонтичне лікування, реставрацію зубів, ендотодонтію, дитячу стоматологію, протезування та імплантацію зубів, хірургічне лікування. Як каже головний лікар, до планів на майбутнє належить відкриття стаціонару, що допоможе робити досить складні операції під керівництвом відомих лікарів.

«Окрім цього, ми продовжуємо розвивати  седацію за допомогою «веселячого» газу та інших препаратів, з метою знеболення, – продовжує Ігор Олегович, – це для тих пацієнтів, які важко йдуть на контакт, хворі на ДЦП та інші патології. У  седації пацієнт спить, але  контролює повністю процес роботи, своє дихання, ковтальний рефлекс, може вільно відповідати на звертання лікаря ».

Ці всі нововведення можливі тільки завдяки постійному навчанню і розвитку. Ігор Олегович зазначає: «Стоматологія – це та сфера, де просто неможливо стояти на місці і задовольнятися наявними вміннями та знаннями. Адже у всьому світі йде невпинний розвиток у галузі стоматології. Та й Україна, на щастя, не пасе задніх, а активно переймає досвід передових країн, і тут неможливо залишатися осторонь, а потрібно брати найкраще з усіх нововведень.

Для нас навчання – це не просто якась вимога, це необхідність. І не тільки для мене як засновника, а й для всіх працівників. Я переконаний, що якщо людина, що приходить до нас на роботу, навіть якщо це молодий випускник, чогось прагне, в нього горять очі, то його легко і варто навчити чогось. Головне у такому випадку – це бажання, запал до роботи. Я не боюся вкладати в своїх працівників, адже це завжди повертається сторицею. «Краще їх навчити – і вони підуть, аніж не навчити – і вони залишаться».

Я з легкістю можу сказати, що якщо виникає така необхідність, то з спокійною душею сідаю в крісло до всіх своїх лікарів самостійно, а також вони часто лікують мою дружину та дітей. Якщо я вже довіряю їм найдорожче – свою сім’ю, то думаю, це хороший показник рівня їхнього професіоналізму».

Неабиякою характеристикою роботи стоматології «Діодент» є турбота про пацієнта. І ця турбота проявляється у всьому. Головним завданням лікаря-стоматолога тут – є якомога довше зберегти здоровими власні зуби пацієнта і їхнє функціювання.

Окрім того, як каже лікар-стоматолог та дружина Ігоря Олеговича – Тетяна Володимирівна, ми вже давно дотримуємося поширених в Україні та в усьому світі програм «АнтиСнід» і «АнтиГепатит». Ми використовуємо одноразові матеріали, де це тільки можливо, всі інструменти проходять багаторазову стерилізацію. Ми робимо все, щоб максимально захистити всіх своїх пацієнтів, і звичайно, наших лікарів.

Поруч з цим ще однією ознакою справжньої турботи про своїх пацієнтів є наявність у стоматології «Діодент» всіх засобів, щоб зберегти життя та здоров’я пацієнтів. Це аптечки при невідкладних станах, кисневий концентратор, апарат штучного дихання, дефібрилятор при зупинці серця, всі препарати від будь-яких невідкладних станів. Все, що є в реанімобілі швидкої допомоги, є і клініці «Діодент». Адже, коли йде мова про здоров’я, то завжди краще зайвий раз перестрахуватися.

Тож, якщо Ви справді думаєте над тим, кому із стоматологів Ви можете довірити своє здоров’я та здоров’я своїх рідних і близьких, то будьте певні, стоматологія «Діодент» – це те місце, де Ви знайдете те, що шукали: максимальну турботу та якісне обслуговування.

Стоматологія «Діодент»

м. Тернопіль

вул. Київська, 7д

(067) 769 81 13

(097) 922 32 32

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up