Сучасні медичні центри у Тернополі (новини компаній)

Сучасні медичні центри у Тернополі (новини компаній)

Раніше охорона здоров'я і лікування українців було прерогативою виключно державних установ.  Сьогодні приватні клініки в Тернополі не рідкість. Незважаючи на ціни, які можуть бути зовсім не низькими, клієнтів тут вистачає.

Також виникає багато питань: куди, які послуги, вартість, де перебувати? ... І безліч інших. Але до кого можна звернутися в Тернополі? На таке питання допоможе відповісти наш тематичний огляд.  

Медичний центр "АстраМіа"

Наші послуги:

  • Лікування алкоголізму та куріння
  • Психіатрія
  • Неврологія
  • Рефлексотерапія
  • Народна та нетрадиційна медицина.

м.Тернопіль,вул.Малишка,2 ,тел.(0352)51-50-00

e-mail: [email protected]

Наш сайт: astramia.com.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров"я

Ліц .АЕ№638030 від 15.01.2015р видана МОЗУ


Хірургічний кабінет амбулаторної допомоги

Сучасні європейські лікарі мають великий арсенал інформації новітнього перев’язувального матеріалу та предметів догляду, що дає їм змогу якісно та безболісно лікувати рани різного походження.

Запрошуємо всіх, хто потребує медичної допомоги, відвідати «Хірургічний кабінет амбулаторної допомоги», що знаходиться на вул. Є. Гріга, 3, м. Тернопіль, де вам нададуть кваліфіковану, якісну консультацію, підберуть та проведуть повноцінне адекватне лікування згідно з сучасними європейськими стандартами.

Перелік послуг:

1.Огляд та консультація хірурга

2.Сучасне комплексне лікування хронічних ран (варикозна хвороба, діабетична ангіопатія, пролежні тощо)

3.Vac-терапія довгонезаживаючих ран

4.Хірургічна допомога при гострих ранах та травмах

5. Косметичне загоєння ран

6.Хірургічне лікування нагнійних захворювань шкіри та п/ш клітковини (фурункул, карбункул, абсцеси)

7.Лікування врослого нігтя

8.Корекція келоїдних та гіпертрофічних рубців

9.Видалення новоутворів та чужорідних тіл

10.Амбулаторна хірургічна допомога, огляд та консультація хірурга на дому, on-line підтримка

Модерний підхід до лікування ран дозволяє нам лікувати пацієнта амбулаторно. Пацієнт відвідує лікаря раз в 2-3 дні, а на завершальній стадії лікування — раз в 5-7 днів. Пацієнт приймає душ, ходить на роботу. Немає дискомфорту і запаху. Теперішні методи лікування дають нам можливість естетично лікувати рани, з мінімізацією утворення рубців, пігментації та інших ускладнень. Лікування ран з використанням вакуумної терапії в десятки разів пришвидшує загоєння рани і економить кошти. Модерна вакуумна помпа використовується, як правило, в домашніх умовах. Пацієнт знову мобільний і без дискомфорту ходить в магазин чи в гості, на роботу.

Не займайтесь самолікуванням. Це лише зашкодить і погіршить Ваші шанси на одужання.

Не зволікайте з лікуванням, а звертайтесь до спеціаліста. Практично всі рани можна лікувати.

За детальнішою інформацією звертайтесь до лікаря-хірурга:
Сергія Васильовича Карпенюка (067) 152 84 04

м. Тернопіль, вул. Є. Гріга,3

Хірургічний кабінет амбулаторної допомоги


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: деталі аварії (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up