«ТЕПЛОПАРТНЕР» – сервіс за німецькими стандартами: вчасно, швидко та якісно (новини компаній)

«ТЕПЛОПАРТНЕР» – сервіс за німецькими стандартами: вчасно, швидко та якісно (новини компаній)

Тепло в домі завжди мало одне із найважливіших значень. Ще із прадавніх часів усі жителі общини збиралися навколо вогнища, й життєво важливо було зберегти цей вогонь і тепло надовго. Ці часи вже давно минули, зараз не потрібно берегти багаття та підтримувати його, але попри це ми всі й надалі хочемо, щоб у наших домівках було завжди тепло і затишно.

У сучасному світі про тепло в будинку не обов’язково мають дбати його мешканці. Існує багато компаній, які обрали метою своєї роботи саме цей напрямок – турботу про комфорт і тепло у наших помешканнях. Провідною компанією, яка займається опаленням та кондиціюванням у Тернополі, є ТОВ «ТЕПЛОПАРТНЕР» Це мережа, яка на даний момент налічує три магазини-офіси за адресами: проспект Бандери, 70, вул. Київська, 16 і вул. Протасевича, 2. Компанія кожен рік впроваджує щось нове у свою діяльність. Цього року вони стали ще доступнішими для клієнтів – розпочали логістику по районах Тернопільської області. Це не лише доставка товару, а й отримання клієнтами консультацій кваліфікованого спеціаліста безпосередньо на об’єктах.

Працівники цієї фірми є експертами своєї справи, адже ТОВ «ТЕПЛОПАРТНЕР»  поєднує 20-річний досвід працівників та знання молодих спеціалістів.  Окрім усього, що стосується опалення, підприємство займається також водопостачанням, водовідведенням, газопостачанням та кондиціонуванням.

Директорка компанії Любов Іванівна Фурман зазначає: «Наші працівники завжди в курсі усіх нововведень у сфері опалення, водопостачання та водовідведення та кондиціювання. Ми постійно вдосконалюємося. Наші монтажники, менеджери та сервісні інженери проходять навчання з обладнання, його монтажу та сервісу, відвідують профільні виставки. Навіть в умовах карантину продовжуємо це робити, і  щотижня слухаємо вебінари провідних виробників опалювального обладнання та кондиціонерів. Хочу зазначити, що компанія «ТЕПЛОПАРТНЕР»  дбає не лише про розвиток своїх працівників, а й партнерів, які з нами співпрацюють. Ми проводимо семінари для інсталяторів,  розповідаємо про новинки, навчаємо тонкощам монтажу, допомагаємо в підборі обладнання та розрахунку об’єктів, працюємо з інноваціями».

Для того, щоб встановлювати якісне та надійне опалення, потрібні якісні матеріали. Тому «ТЕПЛОПАРТНЕР» є не тільки монтажною компанією, але й гуртово-роздрібним магазином, в якому людина може обрати все, що їй необхідно. Оскільки підприємство є офіційним представником багатьох європейських брендів у цій сфері, то може забезпечувати своїх клієнтів якісними послугами та товарами від офіційних постачальників за доступними цінами.

В цілому ТОВ «ТЕПЛОПАРТНЕР» – це компанія, що надає максимально повний спектр послуг. Тут можна спроектувати систему, придбати необхідні матеріали для опалення, водопостачання, водовідведення, газопостачання та кондиціонування, а спеціалісти підприємства проведуть їхній якісний і правильний монтаж. Варто пам’ятати, що якісний сервіс – це запорука довготривалої роботи будь-якого обладнання. Тому «ТЕПЛОПАРТНЕР» надає офіційну гарантію на обладнання, оскільки фірма має підписані договори з виробниками опалювальної техніки та кондиціонерів,  здійснює  щорічне сервісне обслуговування, після чого   продовжується гарантія на обладнання, здійснює поточні ремонти з використанням лише оригінальних запчастин. Сервісна служба «ТЕПЛОПАРТНЕР» – це команда, яка працює для максимального комфорту клієнта.

Тож, якщо Вам потрібно встановити нову систему опалення, модернізувати існуючу чи  підключити систему кондиціонування – звертайтеся у «ТЕПЛОПАРТНЕР». Будьте певні – відмінну роботу та якісний результат тут Вам гарантовано. Адже всі працівники компанії чудово розуміють, що правильно підібрана система опалення і кондиціонування не лише забезпечить затишок у домі, а й зекономить Ваші кошти.

Із завершенням опалювального сезону найбільш популярною послугою  є  проведення технічного обслуговування та профілактика роботи котлів,  кондиціонерів та  систем, в яких вони працюють. Вчасно проведені сервісні роботи забезпечать  продовження гарантії,  довготривалу та безперебійну  роботу обладнання,  попередження можливих поломок, що дає клієнту гарантію надійної експлуатації в майбутньому.  

«ТЕПЛОПАРТНЕР» активно впроваджує нову технологію в сфері сервісу – дистанційна діагностика обладнання. Це означає, що клієнт, перебуваючи за межами дому, міста чи навіть країни,  може не переживати про роботу системи опалення.  За допомогою спеціального сервісу працює програма, яка дає можливість сервісній службі спостерігати за роботою обладнання, керувати параметрами, отримувати сповіщення про блокування котла. У свою чергу працівник  сервісного центру «ТЕПЛОПАРТНЕР», отримавши інформацію, може швидко зреагувати на проблему і оперативно її вирішити. Компанія таким чином забезпечує високий рівень сервісу та  вберігає клієнта від зайвих турбот.

«ТЕПЛОПАРТНЕР» – надійний партнер!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up