Тернополяни замовляють банківські картки зі світлинами рідного міста (прес-служба банку)

Тернополяни замовляють банківські картки зі світлинами рідного міста  (прес-служба банку)

Зазвичай банківська картка - це пластик зі стандартним дизайном та логотипом фінансової установи та платіжної системи. Та все більше тернополян виявляє бажання перетворити власну картку на унікальний платіжний засіб, що здатний підкреслити оригінальність та вподобання свого власника.

Замовити картку зі світлиною файного міста, фотографією близьких чи улюбленим пейзажем легко завдяки сервісу “Картка з індивідуальним дизайном” від ПриватБанку.

“Картка з індивідуальним дизайном - це можливість потішити оригінальним подарунком себе чи близьких, - розповідають у прес-службі ПриватБанку в Тернопільській області. - Кожен може особисто обрати фото для пластику. Головною умовою є наявність діючої карти ПриватБанку, а фото повинно відповідати вимогам розміру та розширення. Це можуть бути патріотичні, географічні, аматорські та інші зображення. Найпопулярнішими у нас є замовлення карт з фотографіями міста, історичних пам'яток Тернопільщини, близьких клієнту людей та мальовничих пейзажів”.

Замовити індивідуальну карту можна до будь-якої картки “Універсальна”, “Універсальна Gold”, а також до Карти для виплат. Якщо у клієнта немає діючої картки, її легко відкрити в будь-якому відділенні банку миттєво та безкоштовно. Для розробки індивідуального дизайну пластикової карти можна використовувати будь-які власні малюнки, зображення та фото, за виключенням тих, які охороняються авторським правом. Також діють обмеження на випуск карти із зареєстрованими товарними знаками та зображеннями, публічне використання яких заборонено законодавством.

Вартість випуску авторської карти становить 99 грн, а обслуговування такої карти безкоштовне. Отримати картку можна на будь-якому відділенні банку, яке клієнту необхідно вказати на сторінці замовлення.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up