Ти заслуговуєш на відпустку! Довір свій відпочинок мережі туристичних агенцій «Море турів»! (новини компаній)

Ти заслуговуєш на відпустку! Довір свій відпочинок мережі туристичних агенцій «Море турів»! (новини компаній)

21 століття дарує нам, українцям, чудову можливість побачити весь світ. У наш час нас мало чим обмежують кордони між країнами, різниця в часі та інші подібні фактори. При бажанні ми можемо побачити весь світ. Та все ж таки попри всю доступність поїздки у будь-який куточок світу мало хто з нас може не тільки відважитися на це, але й організувати подібну подорож самостійно.

Нам просто необхідний надійний партнер, що зможе забезпечити наш відпочинок всім необхідним та зробити його зручним та легким для подорожуючих. Таким партнером для кожного з нас є туристична агенція, що володіє всією необхідною інформацією про кожну точку земної кулі, куди ми збираємося. Туристична агенція «Море турів», що знаходиться у Тернополі на вулиці Шашкевича, 8в, є одним з прикладів надійних туристичних партнерів.

За роки, що турфірма «Море турів» працює у Тернополі послугами компанії скористалися сотні, а той тисячі туристів, і всі залишилися задоволеними послугами компанії. Тим паче, що тернопільське відділення фірми є одним із 130 офісів мережі «Море турів», що знаходяться по всій території України.

Основними напрямками, які пропонує агенція, є поїздки в Єгипет, Туреччину, Іспанію, ОАЕ, Кіпр, Грецію, Болгарію та інші популярні країни. Окрім цього, «Море турів» також дає змогу своїм клієнтам відвідати й екзотичні напрямки, як-от: Шрі-Ланка, В’єтнам, Таїланд, Занзібар тощо.

Зовсім нещодавно тернопільська філія туристичної агенції запропонувала своїм клієнтам ще один екзотичне і досі мало відоме місце відпочинку – острів Хайнань у Китаї. Це місце називають «китайські Гаваї», адже завдяки тому, що вони розташовані в одному кліматичному поясі з Гаваями, тут ідентична природа та клімат. Відтак для українців з недавніх пір стали доступними Гаваї прямо за ціною відпочинку в Єгипті і без додаткової оплати за візу, тому що для українців тут діє безвізовий режим.

Поруч із відпочинком закордоном компанія «Море турів» також пропонує тури Україною – Карпати, Одеса, Херсон, Чорне море та ін. Та яке б місце Ви не обрали, працівники компанії завжди дбають про те, щоб Ваш відпочинок був максимально комфортним для Вас та Ваших близьких, щоб все було організовано та продумано буквально до дрібниць, адже менеджери фірми особисто відвідали більше 20 країн, куди вони пропонують поїхати своїм клієнтам. Окрім цього, вони постійно поновлюють свої знання щодо країн відпочинку та готельної бази. Також  мережа «Море турів» щороку проводить для своїх франчайзинг-партнерів курси підвищення кваліфікації.

Попри турботу про комфорт клієнта завдяки великій туристичній мережі «Море турів» пропонує своїм туристам найкращі умови проживання та найдоступніші ціни. Гнучка цінова політика компанії дає широкий діапазон постійних знижок. Разом з цим агенція надає можливість придбати тур з відтермінуванням, оплативши при замовленні поїздки від 25 до 50% вартості путівки одразу, решту грошей Ви ж можете внести пізніше.

Більшість перельотів агенція здійснює із Львова чи Києва, але також у туристів фірми є змога полетіти в Шарм-ель-Шейх із Рівного, а зовсім нещодавно у компанії з’явився новий напрямок – із Чернівців в Анталію.

Так само до послуг компанії «Море турів» відносяться:

  • автобусні тури Європою;
  • відкриття віз та підготовка документів;
  • екскурсійні тури;
  • бронювання авіаквитків;
  • гарячі пропозиції щодня;
  • круїзи у різні напрямки.

 Тож, якщо Ви плануєте відпочинок та шукаєте компанію, яка б запропонувала Вам якнайкращі умови за доступними цінами та змогла організувати все на якнайвищому рівні, тоді звертайтеся в туристичну агенцію «Море турів» – будьте певні, тут все зроблять для того, щоб Ви відчули себе бажаним гостем у будь-якому куточку світу.

Туристична агенція «Море турів»

м. Тернопіль

вул. Шашкевича, 8в

067 30 111 08

097 8000 787

093 8000 787

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up