Секрети туризму (новини компаній)

Секрети туризму (новини компаній)

Про те, як відшукати найвигідніші туристичні пропозиції для себе та які напрямки морського відпочинку є найпопулярнішими серед українців ми спілкуємося з директором мережі туристичних агенцій ОГО ТУР, Ігорем Прокопишиним.

Пане Ігоре, розкажіть нашим читачам, як і коли можна купити туристичну путівку з максимальною вигодою для себе?

Усім любителям хорошого відпочинку мої найщиріші вітання! Ну найперше це раннє бронювання. Аналізуючи туристичний ринок можна сказати, що на літні напрямки спеціальні ціни по ранньому бронюванню починають діяти восени, тобто вже за пів року до літнього сезону, а на зимові - в кінці літа. Знижки по ранньому бронюванню іноді досягають 50% від вартості туру. І це дійсно так! Європейці, наприклад, активно користуються перевагами раннього бронювання вже давно. Статистика свідчить, що близько 85% турів в Європі продаються заздалегідь. Як то кажуть, готуй сани влітку, а літній відпочинок - взимку (сміється). Тобто дана опція найбільше підійде людям котрі мають змогу завчасно планувати свій час.

Добре, а як бути якщо в людини з’являться обставини через які вона не зможе поїхати в тур, який придбала так давно?

До речі, слушне запитання. Для того, щоб наші клієнти не переживали та спокійно очікували на свій відпочинок, який запланували ще за півроку до його початку, ми в перевірених страхових компаніях оформляємо страховий поліс від невиїзду за кордон, який гарантує їм повне повернення коштів. Особливо це актуально для дорогих турів вартість на які починається від кількох десятків тисяч гривень.

А що таке гарячі тури та кому вони будуть вигідні?

Практично усі чули про гарячі тури. Це тури, які є повною протилежністю за періодом бронювання до турів, які ми продаємо по ранньому бронюванні. Вони з’являються за кілька днів до вильоту/виїзду і суть їх полягає в тому, що потрібно максимально швидко заповнити туристами літак/автобус – для цього знижують ціну. Логічно, що такі тури підійдуть людям, яким не обов’язково заздалегідь ретельно планувати свій час.. Але тут варто зазначити, що не ви обираєте готелі та ставите умови, а готелі «обирають» вас. Тобто ви вибираєте серед тих пропозицій, які є доступні, найбільш прийнятний для вас варіант, а змоги вибрати саме той готель, який вам дуже подобається вже може не бути через відсутність в ньому місць..

Є ще якісь способи не переплачувати за свій відпочинок?

Так, звичайно, їх ще багато. Тільки потрібно знати, де шукати (сміється). Більшість  туристів знають про гарячі тури та про раннє бронювання. Але у нас також є ще щось вигідніше. Назвемо це одним словом – стокові тури. Це пропозиції, які зазвичай легко не знайдеш в більшості туристичних агенств. Це тури за дуже-дуже вигідними цінами. Я б коротко згрупував їх у три наступні категорії:

  • Авторські подорожі з ексклюзивними маршрутами, які не поступають в масові продажі;
  • Відмовні тури клієнтів (часто за півціни або навіть дешевше);
  • Акційні пропозиції від туроператорів, круїзних и авіакомпаній;

Кожного дня ми починаємо з того, що серед величезної кількості доступних турів використовуючи наш досвід та спеціалізовані пошукові системи ми з любов’ю обираємо для вас ті, які по-справжньому можна назвати якісними, розумними, цікавими та вигідними пропозиціями.

Важливо розуміти, що стокові тури – як і стокові речі – це такі ж тури, як і звичайні, тільки за більш вигідною ціною.

Користуються ними, як і в fashion-індустрії, ті, хто опинився в слушному місці в слушний час!!!

Ігоре, які на сьогодні найпопулярніші напрямки морського відпочинку для українців?

Вже традиційно найпопулярнішими для українців країнами є Туреччина та Єгипет. З кожним роком туристичний потік туди тільки збільшується. Вдаючись в деталі, варто зазначити, що якщо Єгипет у 2018 році за підсумками цілого календарного року був на першому місці, то конкретно у літній період він поступався Туреччині. Далі в рейтингу почергово зміщують одна одну Болгарія, ОАЕ, Грузія, Греція, Туніс, Таїланд, Кіпр, Іспанія, Хорватія, Балі, Чорногорія, Італія та ГОА.

Максимальне зростання показала Грузія, наростивши обсяги втричі, та Італія, показники якої збільшилися в 2,7 рази в порівнянні з минулим літом. Іспанія і Кіпр зросли в 2,5 і 2,3 рази відповідно.

Також варто відзначити, що значно зростає популярність круїзів та екзотики. Серед круїзних напрямків найбільшою популярністю користуються Середземноморські круїзи та круїзи Карибським басейном, а з екзотичних напрямків до основних можна віднести Мальдіви, Сейшельські острови та Маврикій. Ще хочеться виокремити ріст популярності авторських турів, які не є масовими, але вирізняються своєю ексклюзивністю та індивідуальним підходом.

А чи різняться в українців туристичні вподобання в залежності від регіону?

Так, звичайно. Ми маємо філії по усій країні і можемо з впевненістю сказати, що двома основними показниками, які впливають на вподобання наших клієнтів є їх фінансова спроможність на рівні регіонів країни та культурні відмінності між ними.

Якщо коротко, то: кому, куди і коли ви порадите їхати в якийсь із вище наведених напрямків? Як вони відрізняються? Які переваги та недоліки в кожного з них?

Коротко по усіх країнах не вийде (сміється). Звичайно, хотілося б детально розповісти по кожному напрямку, але мабуть не вистачить і цілого журналу для цього. Основні критерії для вибору місця відпочинку це: ціна, тип транспорту (авіа чи автобус), якість готелю, кухня, клімат та пора року, відстань до моря, стан та тип пляжу (пісок або галька), наявність дитячого харчування, наявність харчування «all inclusive», бажання побачити в околицях ті чи інші природні або історичні пам’ятки, кількість днів, наявність аквапарків/басейнів та аніматорів для діток, багатство підводного світу для занять дайвінгом, зміна часових поясів, середній чек в ресторанах за межами готелю і т. д. І обов’язково врахуйте, що в різних країнах якість готелів однієї і тієї ж категорії є різною. Це означає, що якщо в одній країні можна зекономити і зупинитися в готелі 3*, то в іншій це робити категорично не можна!

Тепер Ви розумієте, скільки факторів враховують наші менеджери коли консультують клієнтів, щоб їхній відпочинок був максимально комфортний та відповідав усім їхнім очікуванням. Спробую нижче надати основну інформацію хоча б щодо найпопулярніших туристичних напрямків.

__________________________

 Туреччина

Пляжний відпочинок тут починається з квітня та триває до середини жовтня. Країну омивають чотири моря, тому пляжі можуть досить сильно відрізнятися. Середня вартість відпочинку для 2-х осіб у готелях 4* у квітні-травні коливається від  9800 грн., а в готелях 5* - від 13900 грн. Готелі 3* звичайно ще дешевші, але відповідно і якість не та. Більш детальнішу вартість на тури ви зможете переглянути на нашому сайті www.ogotour.com.ua або звернутись до наших менеджерів за підрахунками.

Середземне море користується найбільшою популярністю, особливо його Анталійське узбережжя, оскільки пляжі тут переважно піщані та підійдуть для відпочинку з маленькими дітьми.  Найпопулярніші курорти: Анталія, Аланія, Кемер, Белек, Сіде. Клімат теплий та м'який, тож купатися можна вже з кінця квітня і до жовтня включно. А ось в середині літа на середземноморських берегах буває дуже жарко. Та й вітрів тут практично немає.

Не менш популярними вважаються й курорти Егейського моря, які чудово підійдуть для відпочинку в липні та серпні. Цей регіон також варто вибирати, якщо ви полюбляєте дайвінг. Тут багатий і різноманітний підводний світ! Найпопулярнішими курортами є: Мармарис, Бодрум, Фетхіє, Кушадаси, Дідім. На Егейському узбережжі домінують галькові пляжі. Егейське море більш прохолодне (+25°C), а сухий клімат дозволяє легко переносити спеку. Цей регіон дуже полюбляють активні туристи, оскільки тут є бухти з  ідеальними умови для заняття віндсерфінгом, кайтсерфінгом та іншими водними видами спорту. Якщо порівнювати по вартості  Анталійське та Егейське узбережжя, то перше більш доступне.

ОАЕ

Неймовірно красива країна на березі Індійського океану, де завжди панує літо. Найкращий період для подорожі у Об’єднані Арабські Емірати – від жовтня до початку травня, адже в цей період спека куди менша, аніж влітку.

Офіційною релігією Об'єднаних Арабських Еміратів є Іслам. Тому, якщо ви плануєте відвідати цю надзвичайну країну, потрібно дотримуватись певних загальних правил поведінки, культури спілкування та взаємоповаги.

Середня вартість відпочинку для 2-х осіб у готелях 4* з дворазовим харчуванням у квітні-травні коливається від  16900 грн., а в готелях 5* - від 21900 грн. У жовтні-листопаді 4* від 22900 грн.. Більш детальнішу вартість на тури ви зможете переглянути на нашому сайті www.ogotour.com.ua, або звернутись до наших менеджерів за підрахунками.

Кращі пляжі, аквапарки, дайвінг і навіть гірськолижний спорт – доступні вам на найдорожчому курорті країни, Дубаї.

Якщо ж ви шукаєте «all inclusive» за помірною вартістю, то вам у Туреччину, Єгипет або ж Туніс. В ОАЕ «all inclusive» трішки «пошарпає кишені».

Найбільш привабливими для туристів в ОАЕ є Шарджа та Дубай. Тут багато чого варто вашої уваги, але обов’язкові до відвідування:

  1. Бурдж-Халіфа — найвища споруда світу висотою 828 метрів, відкрита у 2010 році. Хмарочос названий на честь правителя ОАЕ.
  2. Бурдж Аль-Араб — славнозвісний готель у формі паруса, характеризує себе як 7*, проте формально у всіх систем рейтингу готелів максимальний ранг — 5*.

Фонтани Дубаю — щодня з 18:00 до 23:00 за місцевим часом найбільші у світі  музичні фонтани підіймаються на висоту 150 метрів у штучному озері біля Бурдж-Халіфа під музичний супровід.

Кіпр

Вважається одним з найпопулярніших туристичних напрямків завдяки чистим пляжам, готелям з якісним обслуговуванням та багатою історією. З розваг — міні-круїзи, таласотерапія і смачна грецька кухня. Найпопулярнішими курортами вважаються: Пафос, Айя-Напа, Лімассол, Протарас і Ларнака. Практично цілий рік на Кіпрі сонячно, середня температура в травні +24°C. Найкращий час для мандрівки на Кіпр з кінця квітня і до початку жовтня.

Середня вартість відпочинку для 2-х осіб у готелях 4* з дворазовим харчуванням у квітні-травні коливається від  12 900 грн., а в готелях 5* - від 14 700 грн. У вересні-жовтні 4* готелі вартують від 18 900 грн.  Харчування «all inclusive» нагадує ситуацію з ОАЕ.

Якщо відпочинок планується для 2-х осіб, то можна чекати на гарячі путівки, які виникають за декілька днів до вильоту за зниженими цінами. Але якщо це відпочинок для сім’ї з дітками – варто планувати подорож завчасно, оскільки вартість на таке раннє бронювання буде економнішою.

Хорватія

Одна з найчистіших та найзеленіших країн світу. Ми пропонуємо прямі авіарейси до Хорватії з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Запоріжжя. Середня вартість на 2-х зі сніданками у готелі 3* коливається від 23 900 грн., у готелі 4* від 28 500 грн.

Прекрасним та заощадливим варіантом вважається автобусний відпочинок у Хорватії. Ми пропонуємо готель 3* від 7 900 грн. для особи з дворазовим харчуванням. Тому можете взяти на замітку!

Якщо планувати поїздку до Хорватії влітку, то краще орієнтуватися на липень-серпень – в цей час тут найтепліше. Курортний сезон в країні починається з червня і триває до кінця вересня. Можете сміливо планувати сімейний відпочинок у Хорватії. Тут досить багато місць, а відповідно, й готелів, які орієнтовані на маленьких гостей.

Популярними місцями відпочинку у Хорватії є Істрія, Макарська рів’єра, Пула, Опатія, Спліт, Дубровнік, тощо.

Істрія – великий півострів, щільно порослий сосновими та листяними лісами, через що його курорти часто рекомендують людям, що страждають захворюваннями дихальних шляхів. Вважається найдешевшим курортом Хорватії. Мінусом можна вважати малу кількість піщаних пляжів, в основному біля готелю ви знайдете лише бетоновану платформу.

Спліт - місто-порт, місто-курорт, місто-музей з гармонійним поєднанням старого та нового.

Дубровник – місто, у якому найдовший туристичний сезон та найтепліше море. Це держава в державі. М'який середземноморський клімат у поєднанні з чарівною природою, наповненою ароматами кипарисів і лавра, а також лагідними сонячними променями та кришталево чистим, теплим морем зробили Дубровник одним з найбільш популярних курортів Середземномор'я.

Єгипет

Такого розмаїття і багатства підводного світу як у Червоному морі більше не знайдеш ніде. Саме тому Шарм-Ель-Шейх — це ідеальне місце для дайвінгу! Вартість одного занурення коливається від 650 грн. до 1 300 грн.

Відпочивати у Єгипті можна круглий рік. Взимку туристи літають у безвітряні бухти по супер низьких цінах, які на 2-х стартують від 4 900 грн. за готелі 3*-4* та від 7 900 грн. за готелі 5*. Якщо шукаєш «all inclusive»  по вигідних цінах – тоді тобі сюди!

На літо хорошу вартість можна «зловити» по ранньому бронюванні. Але варто сказати, що не багато туристів відпочивають у Єгипті влітку, оскільки температура повітря може досягати позначки + 40°C, а то і вище. Найкомфортніші місяці для відпочинку в Єгипті це квітень-травень та вересень-листопад. Більш детальнішу вартість на тури ви зможете переглянути на нашому сайті www.ogotour.com.ua або звернутись до наших менеджерів за підрахунками.

Оманливою є думка, що у Єгипті є лише пляжний відпочинок та екскурсії на піраміди. Готельні гіди можуть запропонувати безліч цікавих та захоплюючих екскурсій, які познайомлять вас з Кольоровим каньйоном, горою Синай, Старим ринком, монастирем Святої Катерини, островом Тиран тощо.

Варто пам’ятати, що по прильоту у Єгипті потрібно оплатити візу яка вартує 25 $ для особи (Хургада). Подорожуючим на Південний Синай (Шарм Ель Шейх) – віза не потрібна.

Болгарія

Балканська країна, у якій ідеально поєднується відпочинок, як молодіжний та активний, так і для сімей з дітьми.

Популярними курортами у Болгарії є Сонячний Берег, Золоті Піски, Албена, Несебр, Святий Влас, Обзор, Поморіє, Дюни, Святий Констянтин і Єлена. Для того, щоб відпочинок приніс вам максимальне задоволення ваших очікувань, потрібно обрати місце для відпочинку. Північна Болгарія (Албена, Кранево) підійде для відпочинку з дітьми, там багато дитячих таборів. Морське повітря у поєднанні із сосновими лісами, безсумнівно, зміцнять дитяче здоров'я.

Сонячний Берег та Золоті Піски – найбільш "тусовочні" та молодіжні курорти. Різноманітні розваги, запальні танці – усе це приваблює багато молоді, тому розраховуйте що тут буде людно.

Вартість відпочинку коливається в залежності від курорту, який оберете. Найекономнішими будуть Сонячний Берег та Золоті Піски. Вартість автобусного туру стартує від 8 800 грн для двох осіб з «all inclusive».

Вагома економія можлива з раннім бронюванням!

Болгарія – фактично єдиний із закордонних морських курортів, куди можна дістатися на автобусі. Хороший клімат, звична та якісна, для нас, кухня, свіжі продукти вигідно відрізняють її від Єгипту та Туреччини. Ці переваги стають особливо важливими для поїздки з дітьми. Приємно здивують й низькі ціни і відмінний сервіс без зайвої східної нав'язливості. Ця країна актуальна також для зимового відпочинку завдяки чудовим гірськолижним курортам.

Грузія

Надзвичайно цікава та різноманітна країна. Тут ви можете відпочити на берегах Чорного моря у Батумі і отримати порцію оздоровлення у лікувальних водах Боржомі. Кожен зможе знайти щось для себе.

Вартість відпочинку у червні для двох осіб зі сніданками стартує від 13 750 грн. у Батумі. Якщо ж вас цікавить відпочинок в оздоровчих водах Боржомі – прийдеться заплатити більше. Вартість відпочинку стартує від 26 900 грн. для двох осіб зі сніданками.
Лише у Грузії ви зустрінете таку кількість посмішок, смачне вино, тепле і приємне море, чурчхелу, сациві, хачапурі, боржомі, цинандалі, сацібелі.

Країна не так вже й далеко від України, тож сюди можна доїхати власним авто. З Одеси можна відправитися у мандрівку паромом. Але це не так швидко й дешево, як може здаватися на перший погляд. Якщо у вас немає в запасі кілька місяців відпустки, рекомендуємо обрати літак. Якщо купувати квитки МАУ за 10 місяців, вони обійдуться досить бюджетно. Можна спробувати добиратися лоукостами з сусідніх держав.

Транспорт, у Грузії, значно економніший, аніж в Україні. З водіями таксі тут необхідно торгуватися. Спершу вони говорять суму для туристів, але вже за кілька хвилин пристануть на вашу пропозицію. Якщо не вмієте торгуватися – шукайте авто з лічильником, ціна вас приємно здивує. Також тут є Uber.

Таїланд

В країні доступні найрізноманітніші варіанти відпочинку від корисного до повного задоволення з цілодобовим гулянням.

У більшій частині Таїланду розрізняють три погодних сезони:

  • жаркий сезон: березень-травень, середня температура від 29 до 38 градусів
  • сезон мусонних дощів: червень - жовтень, правда, з великою кількістю сонячних днів, середня температура від 26 до 32 градусів. "Сезон дощів", ​​хоч він і має таку назву, але не є таким страшним, як його часто уявляють. Часті зливи в Таїланді припадають на серпень – вересень. Винятком з цього правила є Таїландський острів Самуї, де найсильніші дощі припадають на грудень - січень, а самий розпал курортного сезону на серпень. У Паттайї, на островах Пхукет і Самуї проливні дощі нетривалі і йдуть головним чином у другій половині дня або в нічний час від 15 хвилин до 2-3 годин.
  • сухий сезон: листопад-лютий, середня температура від 19 до 30 градусів

В цілому клімат Таїланду стійко жаркий протягом цілого року.

Вартість відпочинку у червні стартує від 37 000 грн. для двох осіб на 9-11 ночей зі сніданками. Погодьтесь, не захмарна, як здавалося. Якщо бронювати на листопад, ціни коливатимуться від 30 000 грн. для двох осіб.

Найвідоміший курорт Таїланду – Паттайя. Це ідеальне місце для молодіжного та активного відпочинку.

Велика кількість барів, ресторанів та кафешок, які пропонують різноманітні страви національної кухні.

Найбільшим островом є Пхукет, який зацікавлює своєю архітектурою, цікавими екскурсіями та підводним світом.

Велика частина території покрита тропічними лісами, водоспадами, парками, кокосовими плантаціями.

Не менш цікавим є острів Самуї, який ще називають кокосовим островом. Тут велика кількість пальм, чистих піщаних пляжів, водоспадів, сувенірних лавок тощо. Сумувати не буде часу.

Балі

Балі – розкішний індонезійський курорт, де кожен може знайти для себе улюблене місце відпочинку. Острів славиться своїми низькими цінами і смачною їжею. Відмінно поїсти тут можна всього за 1.5 $.

Доступні ціни тут й на оренду транспортних засобів. Для прикладу, мотоцикл на Балі можна взяти в оренду всього за 60 $ в місяць або ~4 $ в день. Ціна на бензин приблизно 1.5 $ за літр.

Відпочинок на Балі найкраще планувати у сухий сезон (літо-осінь). Вартість пакетного туру у жовтні стартує від 50 000 грн. для двох осіб на 9 ночей, але ми завжди можемо підшукати вам альтернативні варіанти відпочинку на острові, підібравши авіаквитки та готелі окремо, що зекономить вам не малі кошти.

Звичайно, це дуже романтичне місце для молодят, для сімейних пар, можна й діток з собою взяти, але потрібно розуміти, що авіа переліт триває мінімум 16 год, якщо з пересадками – й довше.

Найдешевшим є переліт авіакомпанії Qatar Airways. Рейс триває приблизно 22 год з 2 пересадками і вартує близько 19 900 грн в одну сторону для однієї особи.

На Балі з України можна долетіти кількома способами: через Берлін, Афіни, Стамбул, Дубай тощо.

У всіх аеропортах Індонезії при вильоті стягується аеропортовий збір у розмірі 50 000 рупій  за внутрішній рейс і 150 000 - за міжнародний. Платити при цьому потрібно виключно в рупіях, так що варто відкласти потрібну суму заздалегідь.

Гоа

Гоа, без перебільшення, головний курорт Індії і один з найбільш доступних напрямків для теплого пляжного відпочинку взимку. Навіть в самих елітних районах та 5-зіркових готелях ціни значно нижчі, ніж на інших подібних напрямках, а для бюджетних туристів є варіанти непоганого розміщення у міні-готелях або гостьових будиночках (від грн.150-210 ). Найтепліше, тут з листопада до квітня - яскраве сонце і океан +30 ⁰С.

Південний Гоа створений для туристів, які люблять відпочивати красиво і спокійно, на чистеньких пляжах, де не багато туристів. Середні ціни на проживання в готелях 3* — від 1030 грн.; готелях 4* — від 1 500 грн; готелях 5* — від 2 700 грн. за двомісне розміщення. Вартість на пакетні тури стартує від 38 500 грн за двох осіб на 9 ночей та сніданками.

Північний Гоа, мабуть, самий колоритний, де змішані різноманітні культури, багато молоді та вечірок.

Середні ціни на проживання у Північному Гоа в готелях 3* — від 600 грн. ; готелях 4* — від 800 грн. ; готелях 5* — 2 000 грн. за двомісне розміщення. Вартість на пакетні тури стартує від 36 300 грн за двох осіб на 9 ночей та сніданками.

Італія

Італію вважають найромантичнішою країною, тому сюди мріють потрапити усі, а ті, хто уже був – мріють повторити незабутні враження.
Найкращі пляжі Італії розташовані на о.Сицилія (Салина,Таормина, Пляж Кала-Мариолу, Пляж Моделло); о. Сардинія (Пляж Ла Пелоса) та о.Тоскана (Самсон, Виареджио).

Країна підходить для релакс відпочинку на морі, для екскурсійних походів по музеях та пам’ятках архітектури, для паломницьких відвідин святинь, шопінгу тощо. Шопінг плануйте собі у лютому або перед великими святами, оскільки у багатьох магазинах проходять великі знижки на брендовий одяг.

Планувати відпочинок можете уже з кінця травня до середини вересня, адже вода у морі буде комфортної температури. Плануючи відпустку в Італії, перш за все, потрібно обрати шлях, яким ви потрапите до країни. Усе залежить від вашого бюджету. Літак – найшвидший та найприємніший спосіб пересування. Переліт займає всього 2-4 години та коштує від 3000 грн. Зараз можна знайти доступні рейси від 1 200 грн. завдяки лоукостам та знижкам від компаній. Автобус – гарний варіант для тих, кому не шкода часу. Можна виходити на зупинках, купувати сувеніри з усіх країн, повз які проїжджаєте. Ціни на шлях до відпочинку в Італії починаються від 2400 грн.

Туніс

Африка, але далеко не та, до якої ми звикли. Смачна кухня, європейський сервіс, м’який клімат, багато зелені, надзвичайна екскурсійна програма – і це лише частинка чарівності Тунісу.

Тут виділяють п’ять основних курортів: Хаммамет, острів Джерба, Сусс, Монастір та Махдія.

Хаммамет – найпопулярніший курорт, де розташовані розкішні готелі в оточені зелені та апельсинових гаїв, новітні центри таласотерапії тощо. Планувати подорож, можете, з кінця квітня. Вартість стартуватиме від 13 000 грн. для двох осіб «all inclusive».

Острів Джерба – ідеальне місце для спокійного відпочинку, релаксу, спа. Тут поєднуються чисте лазурне море з білосніжними піщаними пляжами.

Сусс обирайте для розваг. Гучні вечірки, дискотеки, бурхливі цілодобові розваги – усе це приваблює багато молоді. Вартість відпочинку на 7 ночей стартує від 13 200 грн для двох осіб «all inclusive».

Монастір підійде для невибагливих туристів та спокійного відпочинку. Курорт чудово підходить для сімейного відпочинку з дітьми завдяки чистим піщаним пляжам з пологим заходом в море. Звичайно ж, якщо хочеться розваг, вони тут теж присутні, але зосереджені переважно у центрі міста. Вартість відпочинку для двох дорослих та дитинки (до 11,99) стартує від 14 500 грн.

Кращих білих піщаних пляжів, ніж в Махдії, вам просто не знайти.

Махдія – дуже багатогранна: це рибна столиця країни, тож обов'язково відвідайте місцеві рибні ресторани, та шовкова столиця, найкращі речі з шовку варто купляти саме тут, адже їх ткають на ручних станках за багатовіковими традиціями. Вартість стартуватиме від 17 500 грн. для двох осіб «all inclusive».

Чорногорія

Чорногорія з Італією межує через Адріатичне море – тут можна купити італійське взуття та одяг, відправитися до Італії можна з міста Бар.

Тут можна відпочивати круглий рік. Довге, тепле літо з великою кількістю сонячних днів ідеальне для пляжного відпочинку. Коротка, сніжна зима добре підходить для занять гірськолижним спортом на найпопулярнішому курорті – Жабляк.
Пляжний сезон в Чорногорії зазвичай починається в кінці травня і закінчується в другій половині вересня.

Пляжі в Чорногорії в основному піщано-галькові або бетонні, водичка чиста та прозора. В Боко-Которскій або Герцег-Новській затоках вода буде теплішою.

Найкомфортніше відпочивати в червні – на початку липня. Зрозуміло, що в пік сезону (це друга половина липня і серпень) на пляжах буде натовп туристів, це означає бруд, відсутність вільного місця і вищі ціни. У червні або вересні туристів буде менше й відпочивати стане набагато комфортніше. Найпопулярніші курорти, такі як Будва, Рафаїловичі або Петровац завантажені сильніше.

Вартість відпочинку у червні обійдеться в 14 800 грн для двох осіб без харчування, якщо ж оберете дворазове харчування – орієнтуйтесь на суму від 19 900 грн.

Іспанія

Відпустка в Іспанії – це поєднання теплого моря, яскравого сонця, чудових зразків архітектури і готелів з чудовим сервісом. Тут ви зможете насолодитися післяобідньою сієстою, попиваючи сангрію за столиком в місцевому кафе з видом на сюрреалістичні твори Антоніо Гауді.
Іспанія є однією з найтепліших країн Європи.

Відпочинок підійде як для молоді, так і для сімей з дітьми, адже пляжі, тут, прекрасні. На материку першість тримають курорти Каталонії – Коста-Дорада та Коста-Брава. Популярний цей напрямок й завдяки близькості до Барселони з безліччю пам’яток старовини. Також можна відзначити і Балеарські острови: молодіжну мекку Ібіцу і Майорку. Перлинами Канарських островів вже багато століть залишаються острів вічної весни Тенеріфе і більш відокремлений Фуертевентура.

Вартість відпочинку, звичайно, буде відрізнятись від звичних нам Туреччини та Єгипту, але й сервіс значно вищий. Ціни на авіатури стартують від 23 700 грн для двох осіб без харчування.

Звичайно, потрібно розуміти, що ціна формується в залежності від категорії готелю (тобто 3*, 4* або 5*), від наближеності до моря (1 лінія, 2 лінія – до 500 м., 3 лінія – 700 м. і далі), тощо.

Не відкладайте, почніть пошук кращих пропозицій вже зараз!

Дізнатися попередню вартість на більшу частину представлених в нас турів Ви зможете на нашому сайті www.ogotour.com.ua, а за більш детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів по телефону або спілкуйтеся з ними в нашому чудовому офісі за чашкою смачної кави!

З повагою, Ігор Прокопишин,

директор мережі туристичних агенцій

ОГО ТУР

 

Чому ОГО ТУР?:

  • Даруємо Вам 50% знижки на кожен 11-й тур!
  • Працюємо на ринку більше 10 років!
  • Купуєте у нас тур? Тоді ми оплачуємо для вас 2 виклики таксі!
  • У нас найсмачніші кава, чай та холодна Cola!
  • Приймаємо замовлення з усієї України… і не тільки!
  • Гарантуємо конфіденційність!
  • Ми дуууууже! любимо подорожувати та радо ділимося своїм досвідом з Вами!
  • Мережа туристичних агенцій ОГО ТУР (м. Тернопіль)

ОФІС ТУРИСТИЧНОЇ АГЕНЦІЇ ОГО ТУР В ТЕРНОПОЛІ:

Тел.:

+38 (098) 000 11 55

+38 (099) 000 11 55

+38 (0352) 40 10 40

[email protected]

Адреса:

46001, м. Тернопіль, бульвар Т. Шевченка, 25

(поруч з  рестораном "NA NEBI")

www.ogotour.com.ua

facebook.com/ogotravel

instagram.com/ogo.tour

Коментарі (1)
  • Анатолій

    Хмарочоси у різних країнах світу, цікаві факти про найвищі будівлі https://www.pobuduy.com/tsikavi-fakty-pro-najvyshchi-khmarochosy-svitu/ У список найграндіозніших проектів архітекторів, які реалізували будівельники, входять: Вілліс-Тауер (Сполучені Штати Америки), висота — 442 м, побудована у місті Нанкін (Китай) Вежа Цзифен, висота — 450 м. Серед найвищих хмарочосів світу варто відзначити Вежі Петронас у Малайзії (451 м), гонконгський Міжнародний комерційний центр (484 м), Шанхайський всесвітній фінансовий центр у Китаї (492 м), тайваньский Тайбей 101 (509 м), Вежу Свободи у США (541 м) і Королівську Годинникову башту у Саудівській Аравії (601 м). І, звичайно ж, варто згадати про найвищий на сьогоднішній день хмарочос у світі — Бурдж Халіфа у Об'єднаних Арабських Еміратах (828 м).

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up