У Тернополі з’явиться новий якісний та смачний хліб (новини компаній)


У Тернополі з’явиться новий  якісний та смачний хліб (новини компаній)

На столі в кожної української родини обов’язково має бути буханець запашного та смачного хліба. Жодна страва не може зрівнятися з хлібом за способами його приготування і розмаїттям готових виробів. І хоча, всі звикли до того, що хліб буває «чорний» та «білий», насправді його різноманіття може вражати.

Хліб відрізняється за видами борошна, якістю, умовами приготування та рецептурою тіста, характером випікання, формою. Доказом цього є широкий асортимент хлібобулочних виробів, який презентує  компанія «ТЕРЕМНО ХЛІБ», що вже давно відома споживачам західної України, а відтепер посмакувати оригінальним і доступним хлібом та фірмовими смаколиками від «ТЕРЕМНО» зможуть  і тернополяни.

«Фінські» хлібці з висівками, хліб «Домашній» на заквасці, пшеничний, «Родинний», «Любительський», заварний з журавлиною, пряно-зерновий та «Юріївський», батони «Запашний», «Дорожній» та «Файний», булочки «Сезам», смачнючі кекси, пряники, здоба та печиво – далеко не весь асортимент, який стовідсотково припаде до смаку жителям Тернополя. Один тільки перелік смаколиків та випічки викликає бажання поласувати ними!

Previous Next

Ніжні, повітряні і рум'яні вироби з тіста - ось що допоможе потішити рідних та близьких щодня. Легкі булочки і ароматні пиріжки зроблять ситним звичайний бульйон, а здобні тістечка з гарячим чаєм внесуть затишок і зігріють холодним вечером. Любителів здобного порадують вироби з пісочного, бісквітного, дріжджового тіста.

       Увесь хліб та випічка від заводу «ТЕРЕМНО ХЛІБ» створюється за допомогою сучасних виробничих технологій,  із дотриманням  традиційних рецептур, тому кожна хлібина, виготовлена дбайливими пекарями «ТЕРЕМНО ХЛІБ», пахне  ароматом  домашнього затишку відомого з  дитинства.

Як випікають найсмачніший хліб?

Щоб продукція  завжди була смачною і корисною, на виробництві неухильно дотримуються таких основних технологічних правил:

1) використання  лише  НАТУРАЛЬНОЇ СИРОВИНИ;

2)  РЕТЕЛЬНОЇ ПЕРЕВІРКИ  У ЛАБОРАТОРІЇ кожної партії продукції на відповідність якісним показникам;

3) застосуванням  СУЧАСНОГО ОБЛАДНАННЯ, що дозволяє отримувати смачний хліб без  покращувачів.

 Уся продукція відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001, а це означає, що продукція «ТЕРЕМНО» - безпечна і Ви можете з користю споживати її самі та давати діткам.

Тож не забудьте спробувати найсмачнішу випічку, яка задовільнить найвибагливіші смаки! Переконайтеся самі –  з  продукцією «ТЕРЕМНО ХЛІБ»  кожен ранок стає початком успішного дня! 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких» , там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up