Успішний ресторанний бізнес розпочинається з його автоматизації (новини компаній)

  • Бути успішним ресторатором – означає встигати все проаналізувати, поліпшувати сервіс, налаштувати бездоганну роботу бухгалтерії, кас, кухні, залу. Зробити це можна навіть до відкриття закладу. Незамінним помічником слугує система автоматизації.Щоб обрати якісну, потрібно знати нащо звернути увагу.

Від початку роботи ресторану власники прагнуть досягнути безперебійної та якісної роботи усіх його складових, а разом з тим, відслідкувати та вдосконалити якість сервісу.

Для чого потрібна система автоматизації?

Автоматизація ресторану допомагає власнику якісніше обслуговувати гостей, уникнути зайвих витрат та крадіжок, сформувати власну маркетингову стратегію. А найкращим помічником в цій справі слугуватиме саме система автоматизації, мета якої – спростити ведення ресторанного бізнесу.

Впровадити її можна ще до відкриття ресторану і таким чином вже на початку його функціонування знизити витрати, виявити недоліки та оперативно їх усунути. Цього ресторатор може досягнути за допомогою якісного аналізу, відслідковуючи роботу всіх ланок ресторану, від складу до залу.

Окрім того, система автоматизації допоможе заощаджувати час. Не потрібно стежити та перевіряти чеки, накладні та іншу робочу документацію.

Важливі переваги при виборі

По суті, система автоматизації це програмне забезпечення. Після встановлення на спеціальне обладнання, з його допомогою здійснюється оформлення замовлень, розрахунок гостей, облік продуктів.

Вона полегшує роботу як керівництву, так і персоналу. А чим простіший та зрозуміліший інтерфейс, тим ефективніша робота.

Не менш важливим фактором при виборі програмного забезпечення є можливість заощадити. Наприклад, краще обирати систему автоматизації, яку можна одразу придбати на рік та обрати потрібний тарифний план.

Та найбільшою перевагою якісної системи автоматизації є наявність бек-офісу – адмінпанелі для керівника, за допомогою якої він зможе виконувати функцію адміністрування закладу та слідкувати за виторгом в реальному часі.

Яку систему обрати?

Ми рекомендуємо POS-систему Poster, що вирішує одразу декілька важливих для ресторатора питань:

  • виконує функцію онлайн-каси;
  • дозволяє вести складський облік продуктів та слідкувати за їх списанням;
  • дає змогу проводити фінансовий облік;
  • підвищує рентабельність за допомогою аналітичних звітів;
  • об’єднує різні ланки ресторану єдиним програмним забезпеченням.

Цією POS-системою користуються вже 14 000 закладів. І все, що потрібно для її функціонування це планшет або комп’ютер з мінімальними технічними характеристиками. А якщо у вас немає обладнання, починаючи роботу з Poster ви зможете придбати у компанії готовий комплект.

Компанія працює за моделлю передплати, а перші 15 днів користування для користувачів є безкоштовними. Дізнатися про деталі та умови передплати ви можете перейшовши за посиланням.

Тож якщо ви хочете розпочати успішний бізнес або покращити роботу вже існуючого ресторану – варто скористатися системою автоматизації.

keyboard_arrow_up