Уявіть ідеальний навчальний заклад? (новини компаній)

Уявіть ідеальний навчальний заклад? (новини компаній)

Уявіть собі ідеальний навчальний заклад...

У наших мріях це територія без хабарів, де без зайвої “водички” і непотрібних предметів викладачі вчать того, що самі вміють робити і які розуміються не тільки в теорії, але і постійно практикують свої вміння в реальному житті. Де не потрібно навчатися роками (хоча “апгрейдити” себе потрібно протягом усього життя!), щоб отримати результат - гарантовану роботу за спеціалізацією. Де тебе не змушують бездумно завчати теорії і гіпотези із кілометрами складних доведень і, одночасно, не робити бездумно певні маніпуляції. Де теорія неможлива без практики і навпаки. Де є стажування на реальних проєктах, яке дає можливість відразу зануритися у справжню робочу атмосферу. Де знаходиш таких, як і сам(а) мотивованих друзів-однодумців на усе життя.  Де на заняттях не сидиш від ранку і до смерканку, щоб потім шукати знайомих і родичів, аби влаштуватися на роботу, а отримавши своє перше робоче місце, тобі сказали: “Забудь все, що ви вивчали...”, бо ти уже кваліфікований спеціаліст, який готовий працювати з першого дня і приносити користь компанії. Результат навчання в якому виправдовує витрачені зусилля, бо працевлаштування гарантоване.

Саме думка про відсутність на ринку освітніх послуг навчального закладу,, підштовхнула Романа Мельника заснувати Вінницьку ІТ-Академію: “А що, коли марно не намагатись змінити забюрократизовану і корумповану українську освіту, а створювати навчальні заклади нового зразка? Де б викладали практикуючі фахівці. Де було б бажання збиратися і вирішувати реальну задачу чи запускати стартап командою і поза навчальним процесом теж) Де б не було зайвих предметів, чи не актуальних знань. Де панує мотивуюча атмосфера, що надихає до постійного саморозвитку. Де після завершення навчання випускники гарантовано отримують роботу своєї мрії”.

Так з’явився навчальний заклад - Вінницька ІТ-Академія, який готує відповідно до актуальних вимог ринку праці. Ми постійно розвиваємо та вдосконалюємо модель - “Усі випускники мають гарантовано отримати роботу в ІТ”, яку б спеціалізацію студент не обрав - Програмування, Автоматизоване чи Ручне тестування, Веб-дизайн, Проєктний менеджмент. 

Вінницька ІТ-Академія створює нові, сучасні стандарти престижної і ефективної освіти, що забезпечують результат. Ми даємо знання та уміння, з якими наші випускники успішно проходять співбесіди і отримують свою першу роботу в ІТ. Завдяки отриманим, під час навчання, навичкам віри в себе, прагненню самореалізуватися та бути успішним, наші студенти здатні досягати поставлених цілей. Під час роботи в командах відточується відповідальність не тільки за свою частину роботу, а й за загальний результат. Студенти розвивають в собі творчість і новаторство, завдяки яким завжди матимуть конкурентну перевагу перед машинами, які вже захоплюють ринок праці. В кожній спеціалізації обов’язково вивчається англійська мова, без знання якої працедавці уже давно не розглядають кандидатів, і знання, якої допоможе впевнено почуватися на співбесідах будь-якої складності. І, найголовніше - персоналізований супровід і складання індивідуального плану побудови успішної кар’єри для кожного студента від самого початку навчання і до отримання першої роботи!

Для талановитої молоді є можливість навчатись безоплатно. Кожен, хто складе екзамен з математики і логіки на максимум, може отримати ГРАНТ на БЕЗКОШТОВНЕ навчання.

Крута новина для тих, хто не має змоги навчатись на стаціонарі - усі спеціалізації із гарантованим працевлаштуванням можна вже отримати з будь-якої точки світу онлайн!

Ніщо в нашому світі не ідеальне… Вінницька ІТ-Академія - це середовище не ідеальних, а справжніх проєктів, викладачів, студентів, які стають справжніми випускниками і отримують роботу в справжніх компаніях, які створюють справжні продукти.

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Вінницька ІТ-Академія - роботу в ІТ гарантовано!

 

keyboard_arrow_up