Ваше довголіття з центром здоров'я "Барвінок" (новини компаній)

Ваше довголіття з центром здоров'я "Барвінок" (новини компаній)

Не секрет, що приділяти увагу власному здоров’ю варто ще замолоду. Правильне харчування, активний спосіб життя, позитивні емоції — ці та інші складові повноцінного життя здатні запобігти розвитку багатьох хвороб та суттєво покращити наше самопочуття. Але, якщо ви відчуваєте перші прояви хвороби, погіршення стану, не варто відкладати вирішення цього питання та слід негайно розпочати лікування. Вчасно виявлене та правильно діагностоване захворювання дозволить уникнути ускладнень та поверне вам відмінне самопочуття, бадьорість та енергію.

Центр народної медицини «Барвінок» запрошує тих, хто дбає про своє здоров’я, хто прагне спробувати нові та безпечні методи діагностики й лікування. Директором Центру є визнаний фахівець в галузі народної медицини — Тройчак Марія Іванівна.

У своїй роботі Центр практикує індивідуальний підхід, орієнтацію на потреби й прагнення кожного пацієнта.

Тройчак Марія Іванівна є членом Світової асоціації лікарів,Делегат всесвітніх конгресів  Іспанії,

Франції, Хорватії. Всеукраїнської громадської організації «Асоціації фахівців з народної і нетрадиційної медицини України», лауреатом загальноукраїнського рейтингу професійних досягнень, почесним професором Віденського Міжнародного університету та володіє рядом інших відзнак.

Визнання досягнень фахівця підтверджується також значною кількістю пацієнтів, які вдячно відгукуються про Марію Іванівну як про чуйну, щиру та добру людину, висококваліфікованого спеціаліста та професіонала з тридцятирічним досвідом успішної роботи.

Напрямки роботи Марії Іванівни включають діагностику та лікування таких органів та систем організму: як нирково-кам’яна  хвороба, хвороби підшлункової та щитоподібної залоз,хронічні гепатити, радикуліти, і дерматологічні захворювання,алергії, бронхіальна астма, фарингіти, тонзиліти, аденоїди,гайморити, екстрасистолія, глистяні інвазії.

За адресою : м.Тернопіль вул. Шашкевича 11 офіс 40.

 Проводиться попередній запис по телефону 0352-52-36-05  моб. 097-262-93-01

Ми раді Вас бачити щодня з 10-00 до 18-00. Обід з 13-30 до 14-30. субота-ніділя - вихідний

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up