Великоднє диво для дошкільнят від «Офіс-центру» (новини компаній)

Великоднє диво для дошкільнят від «Офіс-центру» (новини компаній)

Великдень – найсвітліше християнське свято, яке поруч із новиною про Воскресіння Христа несе воскресіння і любові у наші душі. В Україні це свято має прадавню історію із багатьма різноманітними звичаями. Ще досі в українських домівках збереглася традиція робити писанки та крашанки.

Відтак мережа магазинів канцтоварів «Офіс-центр» перед Великодніми святами вирішила підтримати найкращі вітчизняні традиції, провівши конкурс серед дитячих садочків на кращу Великодню композицію. Вихованцям дитячих садків разом із своїми вихователями потрібно було створити цікаву композицію на Великодньо-весняну тематику і принести її з 5 по 16 квітня в магазин «Офіс-центр», що знаходиться у м. Тернопіль, вул. Перля, 3, ТЦ «Novus».

З 17 по 24 квітня всі покупці магазину мали можливість віддати свій голос за найкращий, на їхню думку, дитячий виріб. Таким чином було обрано трійку переможців, нагородження яких відбулося 3 травня о 16 годині в магазині «Офіс-центр».

Подібні конкурси компанія «Офіс-центр» проводить вже впродовж чотирьох років. Метою таких заходів є поглиблення уявлення дітей та батьків про історію походження та традицію розпису писанок, народну символіку, а також виховання поваги до національних звичаїв і традицій, розвиток ініціативи й творчих здібностей у діток.

У Тернополі у виставці-конкурсі «Краща великодня композиція» взяло участь 14 садочків із різними виробами. За два роки у конкурсі було представлено 470 робіт. Призовий фонд цього року в загальному по мережі становив 39 000 гривень. Перших три призових місця у нашому місті було нагороджено грошовими сертифікатами, які можна використати на здійснення покупок в магазині «Офіс-центр», а всі учасники отримали дипломи та подарунки за участь в конкурсі.

Переможцем конкурсу став колектив дошкільного навчального закладу №1 із композицією «Весняні пригоди». Вони отримали сертифікат на 1000 гривень. Як каже вихователь Наталя Велика, виготовляли роботу спільно вихованці середніх і старших груп під керівництвом вихователів. Під час роботи дітки використовували вербові котики, квіти, кольоровий папір тощо. Для них це буде неабиякий приємний сюрприз.

Друге місце завоювали вихованці дошкільного навчального закладу №3, а бронзовими призерами стали дітки ДНЗ №17. Обидва заклади одержали сертифікати на суму 500 гривень.

Під час нагородження учасників виставки-конкурсу «Краща великодня композиція» присутнім був настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці Тернополя отець Василь Ліниця. Він привітав переможців та всіх учасників із Світлим святом Христового Воскресіння, окрім цього всіх було нагороджено медалями Пресвятої Богородиці. Також отець наголосив на вагомості дотримання всіх українських традицій, що пов’язані із Воскресінням Ісуса Христа та виховують у нас всіх любов та добро.

Адже ознайомлення із традицією розпису писанки як оберегу, виховання поваги до національних звичаїв і традицій, духовної спадщини українського народу є дуже важливим фактором під час виховання дитини. Цей конкурс допомагає розвивати зацікавлення у пізнанні багатогранної культури нашого народу, виховувати у дітей повагу до національних звичаїв і традицій, дає потребу дарувати людям радість своєю творчістю, розвивати ініціативу, творчість дітей, батьків, педагогічних працівників.

У мережі магазинів канцтоварів «Офіс-центр» надіються, що у наступних заходах буде задіяно ще більше закладів і, відповідно, ще більше діток зможуть проявити себе, свою творчість, креативність та вміння. Відтак «Офіс-центр» вітає переможців конкурсу, а всім учасникам бажає натхнення і віри в себе та свої сили.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up