Вибери свій вояж в «Вояж.UA» (новини компаній)

Вибери свій вояж в «Вояж.UA» (новини компаній)

Літо – період відпусток. Практично кожен з нас прагне вирватися із звичної обстановки та відпочити як тілом, так і душею. У цьому Вам з радістю допоможе туристична агенція «Вояж.UA» (ФОП Щербіна Христина Олександрівна), яка вже має багаторічний досвід у сфері туризму.

Компанія «Вояж.UA» пропонує Вам відкрити для себе екскурсійну Україну з нової, незвіданої досі сторони: Закарпаття, Карпати, одноденні тури по області та Західній Україні. Неабиякою принадою для туристів є такі подорожі, як в Умань, Київ, Шевченківські місця.

Як каже директорка «Вояж.UA» Христина Олександрівна: «Ми надаємо людям можливість подивитися місцеві храми, замки, взяти участь у паломницьких турах. Окрім цього, до нас часто звертаються люди, яким подобається активний відпочинок. Для таких екстремалів ми пропонуємо відвідати цікаві печери Тернопільської області».

Загалом «Вояж.UA» займається круглорічною туристичною діяльністю, та найбільше турів відбувається в період з травня по жовтень, у вихідні дні агенція організовує групові та індивідуальні екскурсії. Тобто, коли людина хоче відвідати цікаві місця України, але не має компанії, то вона може приєднатися до одного із турів і знайти собі нове, цікаве товариство, або замовити індивідуальний транспорт і екскурсовод буде працювати лише з нею. Якщо до агенції звертаються сформовані групи, то поїздки відбуваються у зручні для групи дні. І така група отримує ще й додаткову знижку на подорожі. Для організованих груп можуть змінюватись (об’єднуватись маршрути та змінюватись кількість днів перебування).

 «Ми робимо прорахунок практично на будь-які тури в різні місця, – каже пані Христина. – До прикладу, в квітні чи травні Ви з друзями чи співробітниками, або ж навіть самі плануєте свій відпочинок на липень-серпень. У такому разі ми обговорюємо дату і місце екскурсії, кількість людей тощо. Бронюємо тур ми ще на початку сезону.

Та разом з цим якщо в нас є вільні місця, то людина може записатися до нас на екскурсію прямо за кілька днів. І навіть на деякі термінові тури може отримати знижку».

У зимовий період також проводяться екскурсії. Наприклад, у грудні відбувається поїздка дітей та дорослих в гості в резиденцію до Святого Миколая. Така поїздка, зазвичай, запам’ятовується всім – і дітям, і дорослим. Адже у цей час в повітрі панує незвичайна атмосфера зимової казки, що змушує всіх повірити в можливість дива.

Для всіх, хто тільки планує свою відпустку, або ж просто хоче відвідати цікаві місця України, «Вояж.UA» пропонує свої екскурсійні послуги. Для того, щоб записатися на тур, непотрібно навіть нікуди вибиратися, просто можна зв’язатися в інтернеті, або по телефону: 068 175 10 80.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012765010062&fref=ts

voyageua.com

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up