Від релакс–ресторації «Каруна» до «FIZKULTURA» (новини компаній)

Від релакс–ресторації «Каруна» до «FIZKULTURA» (новини компаній)

Програма «На ножах» вдихнула у тернопільський ресторан «Каруна» нове життя. Спільними зусиллями працівників релакс–ресторації та команди      Ольги Фреймут, до якої входить відомий ресторатор Дмитро Борисов, вдалось створити заклад нового формату. Від недавнього часу – це healthy club «FIZKULTURA».

Змінилось практично все, але залишилась дружня команда. Працівники «FIZKULTURA» постійно покращують інтер’єр, додаючи нових яскравих барв. Також експериментують із подачами страв. Але все це дрібниці, порівняно із змінами на кухні. Кухарі разом із керівництвом «FIZKULTURA» створили нове меню, яке припаде до смаку найвибагливішим гостям. У ньому поєднуються надзвичайно корисні страви із здорової їжі, «суперфудів». І це не пусті слова, адже є страви на різний смак із м’яса, риби, також знайдеться і для любителів вегетаріанської кухні, та, звичайно, подбали про наших гостей, які дуже полюбляють солодощі. Загалом є все, просто приготоване за допомогою унікальних рецептів. Наприклад, рибу та м’ясо можуть приготувати на грилі або на пару. Завдяки цьому інгредієнти не втрачають поживні речовини та мікроелементи. А десерти не містять цукру. Здивовані!? А в healthy club «FIZKULTURA» неабияк піклуються про Ваше здоров’я.

Не слід думати, що заклади здорового харчування відвідують лише спортсмени. Адже кожна людина, яка бажає скуштувати смачну та корисну їжу, може прийти у «FIZKULTURA», де їй все покажуть та розкажуть. Тут слід згадати про сервіс, якому серйозно приділяють увагу. Персонал завжди привітно Вас зустріне та допоможе у вирішенні будь–яких питань. До гостей закладу відносяться з повагою. З впевненістю можна сказати, що сервіс постійно вдосконалюється.

Щоб не бути голослівними, наводимо п’ять складових, які притаманні healthy club «FIZKULTURA» :

  1. Їжа. Свіжі фрукти та овочі погрузять Вас у смакову «нірвану». По – справжньому, перехоплює подих від разноманіття ароматів страв та їх подачі.
  2. Стандарти обслуговування. Персонал закладу постійно вдосконалюється та адекватно сприймає критику. Бажання гостя – закон, по-іншому – ніяк.
  3.  Затишок і атмосфера. Все робиться для того, щоб гість почував себе, як вдома. Релакс гарантовано!
  4. Дружня команда. Колектив, де панує повага та взаєморозуміння.
  5. Розвиток. Постійних рух до самовдосконалення, втілення провідних тенденцій.

Насправді, це ще неповний список. «FIZKULTURA» дбає про всіх та кожного –а це головне. Завітайте в заклад здорового харчування самі і кличте друзів. Адже саме тут Ви отримаєте заряд енергії та позитивних емоцій!

 

Коментарі (2)
  • Соля

    Назва в принципі нікудишня. Невже не можна обійтися без іншомовних слів у назві??
  • Haman Joey

    FIZKULTURA ?? Чому ресторан в Тернополі це радянська назва? https://en.wikipedia.org/wiki/Fizkultura_i_sport

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up