Вінницька ІТ-Академія задає передові стандарти освіти (новини компаній)

Вінницька ІТ-Академія задає передові стандарти освіти (новини компаній)

Щороку тисячі магістрів у вищих навчальних закладах по всій Україні завершують своє навчання та відправляються у вільне плавання з пошуку роботи. Великий відсоток з них починає працювати ще під час навчання, як правило, не за спеціальністю. Після випуску перед кожним таким молодим спеціалістом постає вибір - продовжувати працювати на знайомому місці (не за спеціалізацією, зате уже маючи досвід і, можливо, певний кар’єрний ріст) чи відправлятися на пошуки роботи по отриманій спеціалізації.

Якщо вибір і робиться на користь опанованої професії - випускники стикаються з розумінням того, що мають недостатній рівень практичних навичок. Тобто, 5 років університету вони витратили на теорію і, у кращому випадку, майже не приділяли увагу практичній частині. Час витрачений даремно і на роботу без уміння застосовувати свої знання на практиці працедавці або не беруть взагалі, або беруть на мінімальну заробітну плату, з потребою за короткий проміжок часу засвоїти велику кількість інформації та навчитися її використовувати. 

Вінницька ІТ-Академія готує спеціалістів за спеціалізаціями Програмування, Автоматизоване тестування, Веб-дизайн, Ручне тестування, Проєктний менеджмент. Кожен випускник абсолютно точно є готовим до реальних робочих буднів. Наші студенти отримують інформацію від викладачів-практиків, які є провідними фахівцями у своїх галузях. Саме вони - професійні програмісти, тестувальники, веб-дизайнери та проєктні менеджери - розкажуть про достовірну ситуацію на ринку праці, які спеціалісти затребувані, за володіння якою мовою за тебе будуть боротися HR-и, пропонуючи кращі оффери, який стек технологій краще застосувати у тому чи іншому випадку. 

Робота на реальних проєктах ще один беззаперечний плюс навчання у Вінницькій ІТ-Академії. Студенти заглиблюються у реальну робочу атмосферу. У команді об'єднуються веб-дизайнери, тестувальникм, програмісти та проєктні менеджери. То ж вони вчаться взаємодіяти одне з одним та з замовниками. Для того, аби команда точно дійшла логічного завершення та виконала роботу за ними закріплений ментор, який допоможе не схибити та обрати правильний шлях. 

Бонусом до будь-якого курсу йде вивчення Англійської мови для ІТ. Адже, без знання цієї мови неможливо опановувати найновіші технології, шукати роботу, спілкуватися не тільки з іноземними замовниками, але і членами команди, вести документацію.

“Основна ідея, яка виникла при створенні нашого навчального закладу - як зробити так, щоб усі випускники, які завершують навчання у ІТ-Академії працевлаштовувалися за спеціальністю. Щоб наш навчальний заклад був результативним та ефективним. Для нас результат не в тому, що студент пройшов навчання і залишився задоволеним, а в кінцевому результаті - працевлаштуванні. За 10 років ведення освітньої діяльності ми ні на крок не відійшли від цієї мети. А сьогодні це питання особливо актуальне,” - так коментує місію Вінницької ІТ-Академії її директор та засновник - Роман Мельник.
Таким чином Вінницька ІТ-Академія надає саме ту необхідну кількість знань та вмінь, яка гарантує працевлаштування усіх випускників.

Хочеш концентрат із максимальної кількості практики в поєднанні із тільки необхідною теорією? Тоді тобі до нас!

Для талановитої молоді є можливість отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безоплатне навчання.

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

keyboard_arrow_up