Вирішення проблеми «діабетичної стопи» (новини компаній)

Вирішення проблеми «діабетичної стопи» (новини компаній)

Наші ноги – одна з найвразливіших частин тіла. Вони щодня потерпають від значних навантажень та різних механічних впливів. Стан шкіри на ногах часто далекий від ідеалу навіть у здорових людей. Загрубіння, тріщини, мозолі час від часу докучають кожному із нас і заважають насолоджуватись свободою руху.

Якщо ж у Вас – цукровий діабет, ця проблема збільшується в декілька разів. Через збої обміну глюкози в крові та неправильній мікроциркуляції крові шкіра на ногах страждає від порушень водно-мінерального та білкового обміну. Швидко розвивається кисневе голодування клітин. Це призводить до сухості та зниження еластичності шкіри. На ногах з’являється багато мікротріщин, виникає синдром діабетичної стопи.

На жаль, люди з цукровим діабетом частіше за інших стикаються з надмірним загрубінням шкіри ніг - гіперкератозом. Особливо страждають ті ділянки, що піддаються механічним впливам. Як наслідок - натоптиші, тріщини і мозолі. Найнебезпечніше, що з цих утворень можуть розвиватися трофічні виразки. Все це - ознаки так званого «синдрому діабетичної стопи». Таке ускладнення з’являється приблизно в половини діабетиків і є найпоширенішою причиною ампутації кінцівок. У світі роблять щогодини близько 50-ти таких операцій. Цієї сумної статистики не було б, якби хворі на цукровий діабет усвідомлювали всю серйозність проблеми, правильно доглядали за стопами і дотримувалися правил гігієни ніг.

В домашніх умовах доглядати за такими ногами дуже складно та небезпечно, адже найменша рана може стати причиною інфекції. Єдиний варіант – провести апаратний педикюр у досвідченого подолога.

 Апаратний педикюр діабетична стопа переносить дуже легко, так як він дозволяє видалити натоптиші та зняти потовщення нігтьової пластинки. Для апаратного педикюру використовуються дрібнозернисті алмазні, не грубі, керамічні насадки, які легко стерилізувати. Це вберігає від інфекції та ризиків, хворих на цукровий діабет.

Піклуйтеся про себе та своїх близьких, завітайте в косметологічний центр Престиж, отримайте кваліфіковану допомогу, дізнайтеся більше  про домашній догляд за діабетичною стопою від досвідченого сертифікованого подолога – Володимира Решітника.

Запис та консультації за тел.: 096 496 33 00  

Косметологічний центр Престиж

вул. Валова 7

м. Тернопіль

http://prestigeternopil.com/ 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up