«Вишиванки «Птаха» відкрили перший шоу рум у Тернополі (новини компаній)

«Вишиванки «Птаха» відкрили перший шоу рум у Тернополі (новини компаній)

Перший шоу рум у Тернополі відкрив відомий бренд етно одягу «Вишиванки «Птаха». Програма свята була досить насиченою – дизайнер Наталія Мельник представила бренд і свою нову колекцію «Вільні». Блогер Анна Гудима з Вінниці провела майстер-клас як носити вишиванку щодня і мати модний вигляд. 

Показали гостям свята і саме виробництво, щоб тернопільські панянки мали уявлення, як народжуються вишиті шедеври. А приємною несподіванкою свята став розіграш подарункового сертифікату на 3000 гривень на придбання продукції бренду.

Відео дня

Починали з інтернет-магазину

Українському бренду дизайнерських вишиванок «Птаха» уже три роки. Його започаткували у форматі інтернет-магазину. Тож зараз уже є досвід, задоволені клієнти, багато позитивних відгуків як клієнтів, так і експертів, які відзначають високу якість виробів і конкурентність на ринку модного одягу.

А почалося все з розробки дизайнів для ручної вишивки, цим Наталія Мельник займалася більше п’яти років, але в певний момент зрозуміла, що хоче створювати одяг, адже бачила, як ці зразки вишивок можна використати в готових виробах. І вирішила, що настав час реалізувати свої ідеї в готовому одязі. Від початку роботи їй доводилось багато вчитись, це були і курси дизайну одягу, і курси стилістики та багато інших. Нові знання дозволили робити колекції концептуальними, випадкових речей тут немає.

- В моєму гардеробі бракувало вишиванки, яку можна носити щодня – на роботу, на прогулянку з друзями, і почуватися при цьому класно і впевнено, - розповідає Наталія Мельник. - Я сама люблю носити вишиванку на щодень, а не лише на святкові події.

Концепція бренду – це поєднання сучасного зі старовинним.

- Я вірю, що тільки зробивши вишиванку по-справжньому сучасною, трендовою можна допомогти і вплинути на те, щоб передати її майбутнім поколінням, щоб її носили щодня, щоб вона була не просто виробом, який є в гардеробі, тому що так потрібно, а щоб її хотілося одягати. Адже кожному з нас потрібно мати в собі сміливість гордитися тим, що ти українець і демонструвати це. Думаю, що ми рухаємося в правильному напрямку і підтвердженням цього є позитивні відгуки наших клієнтів і експертів моди, - каже Наталія.

 

«Вільні» - у кольорах і силуетах

Нова колекція «Вільні» вільна у всіх розуміннях – і у силуетах, і у виборі кольорів, і способі їх поєднання, розповідає дизайнер.

  • Основна ідея, яку я хотіла донести, що ми маємо бути вільними у своєму виборі бути собою, не керуватися нав’язаною думкою кимось зі сторони, а приділити час, і знайти своє істинне «я», - розповідає Наталія Мельник, яка і сама на відкритті шоу руму була в бордовій вишитій сукні з нової колекції.

На відкритті шоу руму представили частину колекції, де глядачі могли побачити цілу історію - двох подруг у яскравих сукнях, красиву закохану пару, щасливу прогулянку матері з донечкою і все це було прикрашено дизайнерським вишиванками.

Загалом бренд випускає широкий асортимент одягу, який відповідає останнім трендам і при цьому несе традиційний колорит: жіночі і чоловічі вишиванки, сукні, дитячий одяг.

  • Ми також створюємо готові образи, коли до блузки з елементами вишивки добираємо і шиємо брюки, джинси, спідниці, - розповідає дизайнер. - Чоловіча і дитяча лінійка поки нові у нас, але нам сподобалося це робити, ми побачили схвальні відгуки клієнтів і будемо ці теми розвивати. У парних виробах, наприклад, для хлопця і дівчини, ми пропонуємо співзвучні мотиви і відтінки.

 

Вишивка – модний тренд багато років

Як поєднувати вишиванку з сучасним одягом, куди її можна одягати, як виглядатимуть ці луки показала на власному прикладі і на прикладі гостей свята стиліст з Вінниці Анна Гудима.

До речі, такі майстер-класи в шоу-румі практикуватимуть часто, тож стежте за новинами на сторінках в соцмережах «Вишиванки «Птаха» в Фейсбук https://www.facebook.com/ptaha.in.ua/ та Інстаграм https://www.instagram.com/ptaha_in_ua/

Цікаво, що відкрили шоу рум у Тернополі напереодні Всесвітнього дня вишиванки, який відзначають цього року 17 травня. Як зазначає дизайнер ідея свята надзвичайно співзвучна її переконанням, що вишиванку ми можемо носити щодня, наприклад на роботу, навчання, відпочивати з друзями, піти в кіно, на презентацію чи вечірку. Ця ідея надихає Наталю на нові колекції, які в бренду з'являються доволі часто.

Тож хто ще не знайомий з брендом «Птаха», запрошуємо в шоу-рум на Чорновола, 1, який працює у форматі магазину.

«Вишиванки «Птаха», м. Тернопіль, вул. Чорновола, 1. 2-й поверх. Працюємо Пн-Пт 9.00-18.00. Телефон 097-187-09-43.

Інтернет-магазин www.ptaha.in.ua

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up