Вперше в Тернополі Андре Тан із ексклюзивним майстер-класом! (новини компаній)

Вперше в Тернополі Андре Тан із ексклюзивним майстер-класом! (новини компаній)

20 травня в концерт-холі «Podolyany» відбудеться найяскравіша подія цієї весни – «Podolyany Fashion 2018».

Захід проводиться вже четвертий рік і щоразу набирає нових обертів, адже з кожним роком перелік зіркових гостей світу моди збільшується! На подіумі «Подолян» уже представляли свої колекції відомі, не лише в Україні, а й в усьому світі,  дизайнери – Оксана Караванська, Роксолана Богуцька, Ріна Бударіна, Лідія Яніцька. Цього року організатори модного дійства обіцяють не лише показ жіночого та чоловічого одягу, а ще й ексклюзивний майстер-клас від одного з найкращих дизайнерів України Андре Тана! Відомий дизайнер познайомить усіх присутніх зі всіма актуальним трендами та новинками сезону, про які має знати кожен, хто щодня намагається слідкувати за своїм стилем.  Вперше в Тернополі одразу дві мега події в один день! І все це тільки на «Podolyany Fashion 2018».

Цього року ви зможете побачити колекції ще таких іменитих модельєрів – Anna Morgun, Rina Budarina, Lidia Yanitska, Nacho Nazarchuk&Cholak, а також у показі братиме участь бутік вечірнього та весільного вбрання Pollardi.

Приємно відзначити, що наш тернопільський модельєр Лідія Яніцька, чиї колекції вже підкорили подіуми Бостону, Нью-Йорку і Лондону теж презентуватиме тернополянам і гостям міста нову колекцію. Анна Моргун підкорила тернопільських модниць цікавою та неординарною колекцією на «Podolyany Fashion 2017» і цього року обіцяє показати ще цікавішу нову колекцію!  До слова після показу працюватиме show room, тож  всі бажаючі матимуть можливість оглянути та придбати речі, які їм сподобаються.

Тож запрошуємо всіх тернополян та гостей на яскраве шоу моди Podolyany Fashion 2018! Поспішайте, кількість місць обмежена! Квитки можна придбати в холі ТРЦ Подоляни, в ЦУМі та магазинах жіночого та чоловічого одягу Andre Tan (2-й пов. ТРЦ Подоляни) а також на сайті karabas.com Купити квиток

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Що то за писаки писали? Не Бостону, Нью-Йорку і Лондону, а Бостона, Нью-Йорка та Лондона.

    David Starr reply Anonymous

    Їм можна бути і безграмотними, головне  - щоб лахи модні були )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up